Zachęćmy Karola brawami do następnych prób.
Cytat:
No jak saper, raz się myly, nie? A jak się pomylysz, to popiół zostaje po tobie i nic więcej.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2009-12-10, 13:35
msl napisał/a:
Ech, w Polsce nie brak debili...
hehehe tak jak pisze nie brakuje
konto usunięte
2009-12-10, 14:51
co wy chcecie. zabawowe chłopoki
konto usunięte
2009-12-10, 14:58
smiechem czasami Waldusia Kiepskiego przebijaja
Też za szczeniaka z kumplami prądnicą się bawiliśmy

Ale prąd generowaliśmy w granicach zdrowych (z czasem coraz bardziej schorowanych) rozsądków
A z tego Karola, co tak wielbi zabawy z elektryką może być kiedyś prezio naszego cudownego kraju
konto usunięte
2009-12-10, 15:31
ParanoiA, fajne się kolegami bawisz
konto usunięte
2009-12-10, 15:32
Jak można być tak niedouczonym, żeby nie wiedzieć jaki będzie skutek włożenia gwoździ w "dziurki" przedłużacza. Wiedziałem, że zewsząd otaczają nas idioci - ale nie zdawałem sobie sprawy, jak bardzo zdebileni...
konto usunięte
2009-12-10, 15:49
Ależ Karol na pewno wiedział, co go czeka, gdy wpakuje gwoździe do kontaktu, on po prostu to lubi, widzieliście, jak się cieszył, gdy go prąd kopnął. Wzorowy masochista.
konto usunięte
2009-12-10, 16:46
Cholera Karol się zbliża!!!!!
niech sobie dotknie międzyfazowego napięcia :O
Ich wiedza z zakresu elektryki jest "Porażająca". Jak dla mnie trochę udawane to... (przypomniał mi się dowcip jak to mąż woła żonę i mówi: Kochanie.. dotknij się tego kabelka tutaj... żona: no... i co teraz? Mąż: hmmm nic... widocznie Faza jest na drugim kablu xD)
konto usunięte
2009-12-10, 19:38
Nawet jak dotkniesz fazowego, a jesteś dobrze zaizolowany (buty, podłoga) to Cię nic nie kopnie, stanie się to dopiero przy zamknięciu obwodu.
Dwa gwoździe i przedłużacz - a ile radości.
jaki reportaż, na dwie kamery jadą!
konto usunięte
2009-12-11, 13:20
Ciekawe, czy ten przedłużacz rzeczywiście był podłączony do prądu