bo to MA byc nudne, to jest parodia strasburgera ktory jak wiemy ma zabojcze kawaly
gratulowac inteligencji
gratulowac inteligencji
o ja jebie...
podpis użytkownika
Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Przecież to nie jest Strasburger, tylko ktoś się za niego przebrał!

podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"

dwakilo napisał/a:
![]()
Mam nadzieję że to była ironia albo jesteś czarny. Jeśli to była ironia, to git. Jeśli jesteś czarny, to starczy cię odstrzelić i jest spokój, ale jeśli jesteś człowiekiem i to nie była ironia...........
to lepiej żebyś był jednak czarny.

dwakilo napisał/a:
![]()
No, dokładnie to jest Szymon Majewski, a nie Karol Strasburger jak sugeruję tutaj autor tematu.

rozj🤬o mnie to na łopatki xD
podpis użytkownika
lastfm.pl/user/Nikers
EroMedic napisał/a:
Mam nadzieję że to była ironia albo jesteś czarny. Jeśli to była ironia, to git. Jeśli jesteś czarny, to starczy cię odstrzelić i jest spokój, ale jeśli jesteś człowiekiem i to nie była ironia...........
to lepiej żebyś był jednak czarny.
Jeśli masz mózg to zrozumiesz, że o była ironia, jeśli jednak nie..........
to lepiej żebyś jednak nie miał mózgu.
To jest parafraza

podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
davido69 napisał/a:
najlepsze jest u1 bator, a Majewski dobry jest... na pewno nie z tej samej gliny co Hamburger
Oczywiście, że z tej samej i jest tak samo żałosny

U1 Bator faktycznie jest dobry ale to nie zasługa Majewskiego tylko tego kolesia, który bierze w tym udział

A żarcik ... mi się podobał ... kto go spisze i da do czarnych kawałów

dwakilo napisał/a:
Jeśli masz mózg to zrozumiesz, że o była ironia, jeśli jednak nie..........
to lepiej żebyś jednak nie miał mózgu.
To jest parafraza![]()
Jeśli jesteś idiotą to i tak nie zrozumiesz, ale jeśli (a jest cień szansy) nie to: Zawarłem w swoim poprzednim poście opcję iż mogła być to ironia. Wybacz, ale jestem skłonny uwierzyć że znajdzie się ktoś wystarczająco głupi by napisać "twoje słowa" nie mając na myśli ironizowania.
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-05-12, 21:09 ]
i na tym kończymy dyskusje teoretyczne na temat ironii oraz wzajemnej inteligencji piszących