👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu zanim wystartowałeś to sobie wszyscy poszli?
bo admina zobaczyli
hehe
nie tak na powage to zajebioza ..upustowy daje rade , no i paliwko ponad 100 okt.
super
fura chyba e34 ?
bo admina zobaczyli

nie tak na powage to zajebioza ..upustowy daje rade , no i paliwko ponad 100 okt.
super

fura chyba e34 ?

dionizodoros napisał/a:
Jaką moc ma ten samochód, w którym tu jeździłeś? To są jakieś zawody amatorskie, czy przynajmniej na wpół zawodowe?
cała impreza to N-gine driftingowe mistrzostwa polski z tego co sie orientuje

Specjalnie za driftem nie przepadam, ale piwko za własny materiał

- Łututututututututu
- Kto tam?
- Odcina!
Sami znawcy tematu, impreza to DMP czyli driftingowe mistrzostwa Polski, prędkość taka a nie inna bo tego dnia było bardzo ślisko.
- Kto tam?
- Odcina!
Sami znawcy tematu, impreza to DMP czyli driftingowe mistrzostwa Polski, prędkość taka a nie inna bo tego dnia było bardzo ślisko.

kamanes napisał/a:
fura chyba e34 ?
Nissan S14a. Moc ok 350km
Cytat:
Dokładnie.

no tak, masa znawców się odezwała. Żeście drifty tylko w NFS widzieli a na forum palicie cwaniaków. Pozdrowienia dla kolegi z samochodu bowiem hobby masz bardzo ciekawe a i do Karpacza zapraszam w tym roku!
lepiej powiedz ile trzeba włożyć w czystą fure żeby ją przygotować do robienia driftu. Co prawda nie przepadam za driftami ale zawsze mnie to ciekawiło.
DarkCore napisał/a:
no tak, masa znawców się odezwała. Żeście drifty tylko w NFS widzieli a na forum palicie cwaniaków. Pozdrowienia dla kolegi z samochodu bowiem hobby masz bardzo ciekawe a i do Karpacza zapraszam w tym roku!
Karpacza w tym roku niestety nie ma, w jego miejsce są dwie inne rundy górskie.
Co do pytania o koszt przygotowania auta do driftu, zależy na jaki poziom zaawansowania liczymy, jeśli chce to robić amatorsko myślę, że w około 6-7 tysiącach się zmieścimy mając np. e30.
a hejterzy mówiący o pałowaniu golfa:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie