👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest karuzela, ale mniejsza z tym. Gruba się nawp🤬lała przed jazdą, to finał nie mógł być inny.

Popłakałem się jak jeszcze na koniec napluła sobie na spodnie

Młody od 1:23 już przestał podziwiać widoki.
Swoją drogą, teraz trzeba dobrze dobierać towarzystwo w wagoniku, żeby nie trafić na grubą rumunkę albo zarzygany fotelik...enjoy!
Swoją drogą, teraz trzeba dobrze dobierać towarzystwo w wagoniku, żeby nie trafić na grubą rumunkę albo zarzygany fotelik...enjoy!
Jak wyj🤬a bufet na kolana to i nawet z karuzeli zaczęła się cieszyć.

Komentarze powyżej są lekko niestosowne. Dziewczyna tylko uczestniczyła w akcji "Podziel się posiłkiem".

Moim skromnym zdaniem jebnięta, jak muli to najgorsze co można zrobić to chyba właśnie oczy zamknąć ... ale i tak zajebioza piwo leci.

Jakbym był na miejscu czarnej to bym, widząc składającego się prosiaka do hatfa, nie cieszył tak ryja tylko sp🤬alał
ale oczywiście to tylko utwierdza w przekonaniu:)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie