Akcja od 2:22
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Czy w ogóle któryś z was słyszał co gość mówił? Puścili knura gdyż po pewnym czasie z powodu braku jajec mięso zrobi się miękkie
Mhm. A dorosły facet po ucięciu jaj stanie się operowym kastratem i będzie wyciągał sopran niczym Farinelli.
Masz ty wogóle pojęcie o czym ty piszesz?
Ostatnio Mike Rowe (z burdnej roboty) tłumaczył dlaczego taka metoda kastracji jest najlepsza i mówił, że to chwila boleści i po paru minutach zwierzak znowu lata zadowolony. Natomiast metoda "humanitarna" podlega na podwiązaniu jąder (specjalna gumka) i jądra po paru tygodniach usychają i odpadają... Tylko że zaraz po ściśnięciu jąder zwierze pada i zwija się z bólu, a tu jeszcze dłuuuga droga zanim odpadną.
podpis użytkownika
Pojednanie istnieje tylko na cmentarzach.
Nie ma to jak porównywać świnię do ludzi i myśleć, że wszystko pewnie działa tak samo no bo, nie wiem.... Też żyje z nami na ziemi?
Nie, obejrzałem film człowieka który upolował dziesiątki zwierząt i powtórzyłem mniej-więcej jego słowa. Nie ma to jak porównywać świnię do ludzi i myśleć, że wszystko pewnie działa tak samo no bo, nie wiem.... Też żyje z nami na ziemi? Wystarczający wspólny mianownik. Coś jeszcze ekspercie?