Samolot B787 z 242 osobami na pokładzie leciał do Gatwick.
[ Dodano 2025-06-12, 11:45 ]
[ Dodano 2025-06-12, 11:46 ]
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludziZ pełnymi zbiornikamii nie miał szans na lądowanie. Widać przeciągnięcie wynikające ze zbyt małej mocy silników. Nie osiągnął V2 podczas startu, a w powietrzu już nie miał szans nadrobić. .Awaria silnika z powodu ciała obcego, np ptaka.
Odczyty z czarnej skrzynki potwierdzą moje słowa.
Szkoda ludzi...
Z pełnymi zbiornikamii nie miał szans na lądowanie. Widać przeciągnięcie wynikające ze zbyt małej mocy silników. Nie osiągnął V2 podczas startu, a w powietrzu już nie miał szans nadrobić. .Awaria silnika z powodu ciała obcego, np ptaka.
Szkoda ludzi...
Na reddicie nagranie z węgielkami...
Leciałem tym samolotem, wyskoczyłem z niego 2 metry nad ziemią
A ja za tydzień lecę do Grecji, takie coś nie pomaga.
A ja za tydzień lecę do Grecji, takie coś nie pomaga.
Przynajmniej trochę ulice umyją.
Ktoś o klapach zapomniał?
Z pełnymi zbiornikamii nie miał szans na lądowanie. Widać przeciągnięcie wynikające ze zbyt małej mocy silników. Nie osiągnął V2 podczas startu, a w powietrzu już nie miał szans nadrobić. .Awaria silnika z powodu ciała obcego, np ptaka.
Szkoda ludzi...
Podczas startu osiąga się v1 ,jeśli nie to mają jeszcze zapas na wyhamowanie samolotu ,moim zdaniem pewnie piloci sp🤬olili coś podczas list kontrolnej przed startem ,bo po osiągnięciu v1 już nie masz czasu i startujesz ,jak nie masz siły nośnej to już h🤬j po tobie ,brak czasu na reakcję, dlatego jak latałem zawsze zesrany byłem podczas startu i lądowania