👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś wytłumaczy o co tu chodzi?
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
mit2 napisał/a:
Ktoś wytłumaczy o co tu chodzi?
O to aby trochę popluć na księży.
Ogólnie kolejny patostream tylko w wersji katolickiej. Uniwersum już od dłuższego czasu nadaje na yt.
Nawet na yt sa grubsze akcje z misiem, ale ogolnie polecam grube rzeczy sie dzialy na wronieckiej w przedsoborowej kaplicy celi haha najlepsze sa zmagania z rycerzem zbigniewem z zakonu posoborowców hahahaha
Robajson napisał/a:
Jak się kiedyś pokłóciłem z wikarym pedarym, to tak jebnałem drzwiami, że tyn spadł ze ściany.Ten pedryl później do mnie przychodził na chatę, żeby mu pół plebani naprawił Dostał zakaz zbliżania się na 300 metrów co skutkowało brakiem kolendy w moim bloku. Sąsiedzi odetchneli z ulgą, bo nie musieli wpuszczać psychicznych ludzi do mieszkania i mieli wymówkę
A zaleska została?
Cudak napisał/a:
Wysłany: Wczoraj 20:49 Cyt
a spróbuj tylko obrazić muslima to ci łeb obetną, no może nie w Polsce tylko na zachodzie ale mimo wszystko poprawność polityczna (cały ruch "woke") miesza z błotem katolików a na muslimów chucha i dmucha by tylko nie urazić bo skandal
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie