👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w3exe napisał/a:
jest wersja sosnowca?
Sosnowiec nie potrzebuje jakiś tam przerabianych artów, wystarczy tam pojechać z aparatem i kijem (do odpędzania tamtejszych mieszkańców).
w3exe napisał/a:
jest wersja sosnowca?
Proszę (widok w stronę Katowic):

w3exe napisał/a:
jest wersja sosnowca?
Tak Google Street View.
w3exe napisał/a:
jest wersja sosnowca?
Proszę:

Katowice się ostały.

Polecam lekturę "Apokalipsa według Pana Jana" - Robert J. Szmidt.
Nasi chcieli dojechać ukrainę, by nasza Ojczyzna znów była od morza do morza, a okazało się, że tamci mają jednak atomówki. Samozwańczy burmistrz Pan Jan próbuje saprowadzić porządek w postnuklearnej polsce.
Nasi chcieli dojechać ukrainę, by nasza Ojczyzna znów była od morza do morza, a okazało się, że tamci mają jednak atomówki. Samozwańczy burmistrz Pan Jan próbuje saprowadzić porządek w postnuklearnej polsce.
w3exe napisał/a:
jest wersja sosnowca?
Wystarczy tam teraz pojechać to już jest jak po apokalipsie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie