Ale obleśny cz🤬ch, ja p🤬lę. Obejmuje, przytula, aż k🤬a czuć ten smród i oczami wyobraźni widzę, jak wszy, mendy, gnidy, pasożyty i inne gówna i syfy przełażą z małpoluda na człowieka... Coś ohydnego, już wolałbym tak wisieć na pałacu kultury pół dnia z fujarą na wierzchu, niż dać się obmacywać takiej wstrętnej małpie.
Geraldinio napisał/a:
Gdyby sebixy wyklęte zrobiły taki prank murzynowi, to byłbyś obsrany ze śmiechu, ale w drugą stronę, to leniwe bydło.
Tak bo z czarnych można poniżać
podpis użytkownika
Cześć, jestem Filip
To kolejny żart czarnych. Wcześniejszy to jak oszukali ludzi i dali sobie takie same prawa
Może na niedługo będzie artykuł na Sadolu że ich wszystkich spalił w tym garażu,gdyby mu siadło to na psyche
Małpoludy mają w robocie nawet symulator dżungli z lianami, a unas w zoo na Pradze szympansy mają tylko huśtawkę z opon.
Wampay napisał/a:
Czarny i kolega? Przecież to Oksymoron.
Właśnie zwiększyłeś wyszukiwanie tego słowa u wujka google. Nie wyskakuj na sodolu z takimi slowami, tutejsze tępaki nigdy ksiażki w ręku nie trzymali.
K🤬a, ja rozumiem j🤬 czarnych złodzieji i bandytów, no ale szanujmy się...
Tam był JEDEN czarny kolega, i TRZECH białych kolegów.
I to BIAŁY zdjął tej melepecie gacie, BIAŁY targał na linie, i BIAŁY obok to wszystko filmował.
Nie róbcie k🤬y z logiki...
Tam był JEDEN czarny kolega, i TRZECH białych kolegów.
I to BIAŁY zdjął tej melepecie gacie, BIAŁY targał na linie, i BIAŁY obok to wszystko filmował.
Nie róbcie k🤬y z logiki...
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ale obleśny cz🤬ch, ja p🤬lę. Obejmuje, przytula, aż k🤬a czuć ten smród i oczami wyobraźni widzę, jak wszy, mendy, gnidy, pasożyty i inne gówna i syfy przełażą z małpoluda na człowieka... Coś ohydnego, już wolałbym tak wisieć na pałacu kultury pół dnia z fujarą na wierzchu, niż dać się obmacywać takiej wstrętnej małpie.
Zdrowy pocisk. Przyznaję Ci biały kaptur i garść bukiet świeżo zawiązanych, magicznych pętli, które zamieniają bambusy w breloczki 💪🏿💪🏿💪🏿
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Geraldinio napisał/a:
Gdyby sebixy wyklęte zrobiły taki prank murzynowi, to byłbyś obsrany ze śmiechu, ale w drugą stronę, to leniwe bydło.
Czarny nie ma prawa robić takich żartów na białych bo on jest niżej niż żyd w hierarchii ludzkości haha