Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RYJ23 2016-02-13, 12:19 1
widac po mordzie ze kretynka
Zgłoś
binladden 2016-02-13, 14:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-13, 15:55
binladden napisał/a:

i po 3 lance na jednej imprezie pucują za free.

Spinasz się jakbyś sam musiał pucować
Zgłoś
saikomiki 2016-02-13, 21:03
Jest popyt, jest podaż.
Zgłoś
Misiek_KRK 2016-02-13, 22:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-13, 23:44
Zgłoś
Misiek_KRK 2016-02-14, 0:38
voidinfinity napisał/a:

Po prostu mnie nie dziwią różne zabawy ludzi.

Jak będziesz miał swoje dzieci to będziesz patrzył na to inaczej.
Też byłem młody, głupi i robiłem naprawdę idiotyczne rzeczy.
Niektórych żałuje, ale większości nie. Ale nikt nie nagrywał mnie w kompromitujacych sytuacjach.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 3:12
Misiek_KRK napisał/a:

Jak będziesz miał swoje dzieci to będziesz patrzył na to inaczej.

Ja bym się za bardzo nie przejmował. Kiedy te pokolenia dorosną, zmienią się też normy społeczne.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 4:21 1
@ up Misiek_KRK Niektórych żałuje, ale większości nie. Ale nikt nie nagrywał mnie w kompromitujacych sytuacjach.

No właśnie kiedyś ludzie nie wrzucali wszystkiego do neta Co prawda jestem młodszy sporo od Ciebie, ale popieram Twoje poglądy. Nie bronię nikomu seksu, po prostu w necie jest pełno filmików jak dziewczyna kocha się z swoim facetem i nawet nie jest świadoma że frajer to nagrywa po to by wrzucić do neta. Najgorsze jest to, że po takiej akcji nawet porządna i szanująca się kobieta dostaje łatkę zwykłej szmaty.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 13:22
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-17, 23:52
voidinfinity,

Chyba mnie nie zrozumiałeś i nie wyrywaj pojedynczych zdań z całości
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-18, 0:33
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem