@piskorz01 Podziwiam twoją fotograficzna pamięć oraz umiejętność poszukiwania odpowiednich obrazków.

Panny, a to czasem we Wrocławiu nie jest robione na Bajana ?

Od Jay'a i Cichego Boba to ty sp🤬alaj w podskokach. Zajebiste filmy z nimi.
Wybacz, poniosło mnie trochę. Ale nie zdzierżę, by moi idole byli porównywani do pedałów ;]
Wybacz, poniosło mnie trochę. Ale nie zdzierżę, by moi idole byli porównywani do pedałów ;]
@up Zgodzę się z Tobą. Wszystkie filmy z nimi są zajebiste. Chociaż, Jay miewał różne skrzywienia

Black271 napisał/a:
"Welcome to the real world, sir! We're glad you have come back from the internet!"
![]()
Zdradź mi, czemu to zdanie napisane jest po angielsku? Chciałeś zabłysnąć swoimi zdolnościami językowymi, żerujesz na piwa od ludzi dumnych z tego, że znają angielski, czy po prostu w taki sposób się dowartościowujesz? A może to riposta do komentarza, który został usunięty? To zdanie raczej nie straci przekazu po przetłumaczeniu na polski.

@UP: Twoje życie jest już tak bardzo zj🤬e że przyp🤬alasz się do pierwszych lepszych komentarzy?

@up nie, po prostu wk🤬ia mnie to, ze na polskim portalu przy opisanej po polsku wstawce ktoś pisze komentarz po angielsku bez żadnego konkretnego powodu.

raper900 napisał/a:
@up nie, po prostu wk🤬ia mnie to, ze na polskim portalu przy opisanej po polsku wstawce ktoś pisze komentarz po angielsku bez żadnego konkretnego powodu.
To jest cytat i bardzo dobrze, że przytoczył go w wersji oryginalnej. "Vae victis!"

raper900 napisał/a:
Zdradź mi, czemu to zdanie napisane jest po angielsku? Chciałeś zabłysnąć swoimi zdolnościami językowymi, żerujesz na piwa od ludzi dumnych z tego, że znają angielski, czy po prostu w taki sposób się dowartościowujesz? A może to riposta do komentarza, który został usunięty? To zdanie raczej nie straci przekazu po przetłumaczeniu na polski.
Wybacz mi, jestem pustym i próżnym człowiekiem, i niestety nie mogę żerować na twojej dumie wynikającej ze znajomości angielskiego, nad czym ubolewam.... ale zawsze możesz być dumny z umiejętności korzystania z translatora!

No a jest napisane po angielsku, bo nie jest napisane po polsku od tak

raper900 napisał/a:
Mała rada dla napinaczy. Jak macie zły dzień to idźcie pobiegać, a nie siejcie zamieszanie na sadolu.