👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
straatveger napisał/a:
To jest fotomontaż
Prawdziwie knajpa nazywa się "POD SEMIĄ"
Semia to ten budynek na górze są apartamenty
Nie natrudzili się ogólnie skopiowali P przesuneli i wymazali dwie litery no i logo przerobić
Sam jesteś fotomontaż... nikt nic tu nie przerabiał

te kebaby smakują jak by naprawdę były zrobione z psa, wiem bo próbowałem;)
Oświecę was. Nazwa knajpy pochodzi od nazwy pierwszego z lokali tej sieci, a znajduje się on w Kazimierzu Dolnym, obok znanego wśród bywalców Kazimierza "Pomnika Kundla".
Ten kebab w Lublinie akurat taki sobie, zwłaszcza, że idąc w dół Lipową, w kierunku Piłsudskiego można natknąć się na Mustafę - a to już kebab pierwsza klasa
Ten kebab w Lublinie akurat taki sobie, zwłaszcza, że idąc w dół Lipową, w kierunku Piłsudskiego można natknąć się na Mustafę - a to już kebab pierwsza klasa

Lublin jak nic @up up mustafa to lipa najlepszy w Lublinie jest Dubaj !
kiedyś tam oferowali sok do woli (podobnie jak w KFC z napojami z dolewka) z tą różnicą że "do woli" czyli szklaneczka 0,3 litra za 4 zł i bez dolewki.
W Kazimierzu też jest taki kebab - najlepsze są zdjęcia w ramkach na ścianach. Jakieś normalne zdjęcia psów, a jest jedno dwóch policjantów na patrolu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie