straatveger napisał/a:
To jest fotomontaż
Prawdziwie knajpa nazywa się "POD SEMIĄ"
Semia to ten budynek na górze są apartamenty
Nie natrudzili się ogólnie skopiowali P przesuneli i wymazali dwie litery no i logo przerobić
Sam jesteś fotomontaż... nikt nic tu nie przerabiał

patologia89 napisał/a:
a ja tam nawet pracowałem, a jak mnie szefowa wk🤬iła to rąk po sraniu nie myłem
![]()
smacznego![]()
na Abramowicach macie internet?
te kebaby smakują jak by naprawdę były zrobione z psa, wiem bo próbowałem;)
Oświecę was. Nazwa knajpy pochodzi od nazwy pierwszego z lokali tej sieci, a znajduje się on w Kazimierzu Dolnym, obok znanego wśród bywalców Kazimierza "Pomnika Kundla".
Ten kebab w Lublinie akurat taki sobie, zwłaszcza, że idąc w dół Lipową, w kierunku Piłsudskiego można natknąć się na Mustafę - a to już kebab pierwsza klasa
Ten kebab w Lublinie akurat taki sobie, zwłaszcza, że idąc w dół Lipową, w kierunku Piłsudskiego można natknąć się na Mustafę - a to już kebab pierwsza klasa

Lublin jak nic @up up mustafa to lipa najlepszy w Lublinie jest Dubaj !
kiedyś tam oferowali sok do woli (podobnie jak w KFC z napojami z dolewka) z tą różnicą że "do woli" czyli szklaneczka 0,3 litra za 4 zł i bez dolewki.
W Kazimierzu też jest taki kebab - najlepsze są zdjęcia w ramkach na ścianach. Jakieś normalne zdjęcia psów, a jest jedno dwóch policjantów na patrolu

agropol napisał/a:
można natknąć się na Mustafę - a to już kebab pierwsza klasa
![]()
No weź nie żartuj, przecież to najgorsze ścierwo (jak wiekszość kebabów zresztą...), strasznie tłuste, brak świeżych warzyw, naj🤬e sosu aby ukryć smak syfu itd. nie wspominając już o habibach i innych donerach... Dla mnie i moich znajomych najlepszy w Lublinie jest na deptaku obok salonu plusa (taki z okienaka). Do tego niedrogi. Zajebiście polecamy.