Kupujesz kebaba - zasiedlasz araba..............
Pracujący Arab jest ok

W Polsce na zasiłku nawet Ci z Afryki nie chcą zostać. Jadą dalej albo wracają do siebie.
U nas na zasiłkach siedzą lenie i cyganie.
podpis użytkownika
nie zawsze tak będzie..
tytuł "Chomik". troszkę ponad pół godziny absurdalnego humoru, na szczęście nie tak głupiego jak komedie z karolakiem czy inne gówna z ostatnich lat. moim zdaniem nawet przyjemnie się to ogląda. a to tylko jedna głupia scena.
Właśnie fragmentami tak przewinąłem. Dziwny film, bo akcja dzieje się we współczesności, a klimaty jakby z PRL. Moim zdaniem jest to nawiązanie do tego, że choć już tyle czasu minęło to dalej jesteśmy jedną nogą w PRLu.
Na temat filmu dokładnie się nie wypowiem bo nie oglądałem ale wydaje mi się, że trzeba go zrozumieć.
Taa. I k🤬y chcą ode mnie ściągać podatek za to?? No chyba kogoś pop🤬liło. Niech zakodują TVP w cholere, ten pierdyliard kanałów których i tak nie oglądam, a na dodatek powstawać mają jeszcze nowe. Niech się w głowe p🤬lną, wole oglądać Netflixa i Youtube... Ale czekaj... I tak będe musiał płacić BO MAM TELEWIZOR W DOMU. No co za k🤬a debilizm to brak mi słów...
A wiesz co jest najlepsze? Że takie coś wymyśliło PO, a PiS wpadł na jeszcze lepszy pomysł aby właśnie płacić za posiadanie tv w domu.
Ale, że telewizor można wyrzucić to PiS ponoć ma wprowadzić tą opłatę w rachunku za energię.
ale o c🤬j tu chodzi? czy to fragment jakiejś "zajebistej polskiej komedii", którą oglądają tylko tłumy idiotów wierzących reklamom?
Nie tylko.
Ci robiący reklamę też to oglądają.
Musimy, k🤬a....