Sowity buzdygan w sranie śmieciom takim jak Wy, oglądających patostreamerów, dającym im hajs i atencje. Ścierwo powinno zdechnąć z przepicia i przećpania po cichu w swoich norach, a z🤬by jak Wy znajdują rozrywke w oglądaniu tego gówna. Jeszcze powtarzacie te zj🤬e teksty na okrągło jak mantry, wyjebcie sobie tatuaż na czole z żuberkiem bożym tępe c🤬je. To gorsze niż oglądanie big brothera, seriali z polsatu, kabaretów, Eurowizji i słuchanie disco-polo. Ale się zagotowałem. Zdarłbym wam pyski o asfalt za to pedalstwo które sobą prezentujecie.
A niech oglądają i wpłacają! Patologia i żulernia dzięki temu wychodzi na swoje a oglądający tylko zmieniają kanał na nowy bo nagle ulubieniec przestał rzucać bluzgami oraz chlać a kupuje dom i znajduje dziunie. Internet niejednego spod mostu wyciągnął wysoko a ci co temu przyklaskują i dają pieniądze nadal żyją w intelektualnym i materialnym gównie rzucając starymi tekstami wyżej wymienionych.
Spaniała wypowiedź, dziękuję dla ciebie, całe te. Na ten temat to chciałem powiedzieć.
Twoja też wspaniała wypowiedź, daje do myślenia o twoim intelekcie.

ooooooo k🤬a jaki ty mqdry
Dokuczajq dla jego
Sowity buzdygan w sranie śmieciom takim jak Wy, oglądających patostreamerów, dającym im hajs i atencje. Ścierwo powinno zdechnąć z przepicia i przećpania po cichu w swoich norach, a z🤬by jak Wy znajdują rozrywke w oglądaniu tego gówna. Jeszcze powtarzacie te zj🤬e teksty na okrągło jak mantry, wyjebcie sobie tatuaż na czole z żuberkiem bożym tępe c🤬je. To gorsze niż oglądanie big brothera, seriali z polsatu, kabaretów, Eurowizji i słuchanie disco-polo. Ale się zagotowałem. Zdarłbym wam pyski o asfalt za to pedalstwo które sobą prezentujecie.
Zamknij tom dupe k🤬a
Dokuczajq dla jego
Zamknij tom dupe k🤬a
Ja p🤬le co za z🤬b. Idź cygańska k🤬o gruz zbierać.

Ja p🤬le co za z🤬b. Idź cygańska k🤬o gruz zbierać.
Teras nie.