Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
homorek 2022-06-19, 20:06 4
Nierówno podjadała z talerzy, to się sp🤬oliły.
Zgłoś
BundyR 2022-06-19, 20:34 3
WojtekTaczka napisał/a:

nie popłacz sie

A co mają robić? Przecież te gruba świnia specjalnie się na końcu wyj🤬a żeby wyszło, że to wypadek. Nie potrafiła swoimi racicami utrzymać to ma za swoje. Kierownik powinien ja wyj🤬 i dać dozywotni zakaz wyjadania resztek że śmietnika
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-06-19, 21:09 3
Jakby j🤬a świnia tyle nie wp🤬lała, to nie zahaczyłaby szafą o krzesło.
Zgłoś
Marcello3035 2022-06-19, 23:16
Wszyscy zucili się do pomocy
Zgłoś
Janko 2022-06-19, 23:32 3
Żreć locha chciała i wyj🤬a żarcie na podłogę żeby to wp🤬lić przecież widać że nie wstaje tylko wp🤬la z podłogi
Zgłoś
Sztruks 2022-06-19, 23:57
Św pamięci dziadek powtarzał „Nie wp🤬laj tyle bo grubasy mają gorzej w życiu”
Zgłoś
Wombat212 2022-06-20, 0:50 1
Jeszcze wyżej to mogła nieść spasiona masara
Zgłoś
gixi 2022-06-20, 2:24 1
Aż mi się płakać chce ze śmiechu z waszych komentarzy. Każdy z was by bogu dziękował za to, że jakakolwiek kobieta go chciała, zwłaszcza robotna, a tak... tylko Renia Rączkowska z domu Dłoń - oto wasza dama, was wszystkich.

Przecież widać, że facet z brodą miał wystawioną nogę, potknęła się o nią, a ten c🤬jek w ogóle zero widzenia perspektywicznego i tego przeszczepu nie schował. Wszystko poleciało... a poleciało przede wszystkim dlatego, że niektórzy poj🤬i pracodawcy i managerzy wymyślają rzeczy nie do zrobienia... np. noszenie tak wielkiej tacy (patera jest do wystaw, a nie do noszenia po restauracji) pełnej zup, piwa czy czegokolwiek innego na 3, dosłownie trzy palce. No ale kelner/ka musi mieć palce z tytanu, dupę ze stali i mieć wyj🤬e w prawiczków z sadola
Zgłoś
chorym 2022-06-20, 4:56 5
gixi napisał/a:

Aż mi się płakać chce ze śmiechu z waszych komentarzy. Każdy z was by bogu dziękował za to, że jakakolwiek kobieta go chciała, zwłaszcza robotna, a tak... tylko Renia Rączkowska z domu Dłoń - oto wasza dama, was wszystkich.
Przecież widać, że facet z brodą miał wystawioną nogę, potknęła się o nią, a ten c🤬jek w ogóle zero widzenia perspektywicznego i tego przeszczepu nie schował. Wszystko poleciało... a poleciało przede wszystkim dlatego, że niektórzy poj🤬i pracodawcy i managerzy wymyślają rzeczy nie do zrobienia... np. noszenie tak wielkiej tacy (patera jest do wystaw, a nie do noszenia po restauracji) pełnej zup, piwa czy czegokolwiek innego na 3, dosłownie trzy palce. No ale kelner/ka musi mieć palce z tytanu, dupę ze stali i mieć wyj🤬e w prawiczków z sadola

żadnej nogi tam nie widać, może zamiast pisać komentarze to byś wstała i po sobie posprzątała
Zgłoś
Karboksylator 2022-06-20, 7:17 3
gixi napisał/a:

a w jakiej knajpie chodzisz z tacą?
Zgłoś
hardowski 2022-06-20, 15:58 2
gixi napisał/a:

Dlaczego jedynym argumentem za kobietami, który podajesz jest seks? Czyżbyś wiedziała, że kobiety do niczego innego się nie nadają? Skoro ta pani wyj🤬a się z tacą, niech zmieni branżę, bo w tej, jak widać, nie jej idzie...
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2022-06-20, 15:59 1
Człowieku, nie spinaj. To tylko taca z żarciem. Nikomu nic się nie stało, pare talerzy jebło i na tym koniec. Mnie bardziej wk🤬ia jak ludzie nie reagują w sytuacjach gdzie dzieje się prawdziwa, ludzka krzywda a nie w tak błahej sprawie.
P12 napisał/a:

A wszyscy siedzą jak te p🤬dy i albo nic nie widza albo głupie uśmieszki pod nosem jakie to k🤬a ludzkie

Zgłoś
PiecNaSzynach 2022-06-20, 18:30
P12 napisał/a:

A wszyscy siedzą jak te p🤬dy i albo nic nie widza albo głupie uśmieszki pod nosem jakie to k🤬a ludzkie

Jakby brała po talerzu na raz to nic by się nie stało, może ny też schudła, teocheby się więcej nachodziła

Zgłoś
MasterodDisaster 2022-06-22, 14:37
Jest śmieszne bo jest GRUBA!
Zgłoś
bojleros 2022-06-23, 23:25
Bez telemarku - c🤬jowo. W nagrodę może zeżreć z podłogi
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem