Tak wyrafinowany produkt jak prezerwatywa w Kenii, to rzecz niezwykle wartościowa. Dlatego wprowadzono tam (bardzo czyste i sterylne) pralnie, w których możesz sobie opłukać kondona. A my durni burżuje, wyrzucamy je po jednym użyciu ehh... ^^
0:33 "Koba la C🤬ju!"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:48
Wszy to mu nawet na koszuli widać
konto usunięte
2011-04-03, 23:28
Nic w tym dziwnego, jak tam HIV zap🤬la na piechotę, a r🤬ać się chce.
Mieli dobry pomysł na interes.
konto usunięte
2011-04-03, 23:44
Jak pęknie gumka, większa strata z prezerwatywy niż wpadki.
konto usunięte
2011-04-04, 0:47
3:07 Ciśnie po 2pacu.
"...chacha wizi bongo akimi razimi, lakini khatka kigi di hiki cia siam bani, lobubi hubibi..." (3:59-4:07) Wpada w ucho ten język

Ciekawe czy ktoś go spisał ;>
konto usunięte
2011-04-04, 7:17
my wulkanizujemy opony oni kondomy
każdy orze jak może
mają tyle kondomów, ale nie zmniejszył się wskaźnik liczby narodzin dzieci, no ale nic dziwnego skoro oni ich używają do budowy płotów.
konto usunięte
2011-04-04, 14:28
@Kastrator
To Suahili deklu
widzę że nawet na tym "płocie" to woreczki śniadaniowe suszą xD (pewnie tez jako gumki im służą) xD
po umyciu flaków wychleją tą wodę z miski.
konto usunięte
2011-04-04, 21:35
bot89, nie wiedziałem, że mówisz w języku dżungli!
żartowałem, tłumaczenie zajebiste.