Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kibel na uczelni
m................c • 2014-03-29, 13:09
Witam (psych+sad)ole i (psych+sad)olki
Przedstawiam oto ciekawe zjawisko występujące w kiblu na mojej pięknej uczelni. Biorąc pod uwagę że budynek odebrano w 2007 roku a "usterka" nie została jeszcze wyeliminowana zastanawiam się czy to nie ja jestem poj🤬y i nie rozumiem futurystycznej wizji panów projektantów (liczę na wyjaśnienia ekspertów). Dla zainteresowanych dodam, że jest to budynek C13 PWr-u.

Na koniec gdyby ktoś zastanawiał się 'co w tym k🤬a sadolowego ?' niech spróbuje wyobrazić sobie, że podziwia akurat majestat budynku, gdy nagle dostrzega w okienku srająca dupę grubej pani z dziekanatu.
Zgłoś
Sanitarjusz 2014-03-29, 16:23 13
P🤬licie smuty. To mój ulubiony sracz w całym kampusie
Zgłoś
D................2 2014-03-29, 16:25 5
C🤬j z kiblem autor pewnie chciał się pochwalić jaka z niego" elyta ",że na polibudzie we wrocku studiuje:p
Zgłoś
Belmondos 2014-03-29, 16:27 18
Srałem tam xD Paulo Coelho chyba tez, bo jest co czytac na ścianach

podpis użytkownika

Aby być wielkim mistrzem, musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy. Jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś.
Zgłoś
t................t 2014-03-29, 16:29
To futurystyczna wizja dla pedałów-erotomanów, albo dla kobiet. Twarzy nie widać jak srasz, ale na dupę ewentualnie na k🤬sa sobie popatrzą, więc ochrona danych osobowych jest.
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2014-03-29, 16:34 1
Belmondos napisał/a:

Srałem tam xD Paulo Coelho chyba tez, bo jest co czytac na ścianach

Nie ma się czym chwalić, większośc zajęć ma tam SKP więc pewnie tam "studiujesz" . Podstudia dla podludzi
Zgłoś
c................i 2014-03-29, 16:43
k🤬a, jak już srać na kampusie to to tylko w D20
Zgłoś
vegixa 2014-03-29, 17:13 2
Pierre d'Ollony napisał/a:

Nie ma się czym chwalić, większośc zajęć ma tam SKP więc pewnie tam "studiujesz" . Podstudia dla podludzi

SKP już nie ma
Zgłoś
PustySocho 2014-03-29, 17:52 1
ochotnik napisał/a:

Nie lustro "weneckie", bo to były zwykłe, ozdobne \ lustra produkowane w Wenecji w XVI czy XVII wieku tylko LUSTRO FENICKIE

i co się k🤬a mądrzysz
Lustro fenickie (w języku potocznym nazywane lustrem weneckim[1])

podpis użytkownika

Zgłoś
P................z 2014-03-29, 17:54
kto sra w szkole?
Zgłoś
J................a 2014-03-29, 17:59 3
C-"czynaście" to w ogóle jest absurd. W zimie lodówa, w lato szklarnia
Zgłoś
tralalalalala 2014-03-29, 18:37 2
c-13 to jest jedno wielkie nieporozumienie
Zgłoś
F................6 2014-03-29, 18:38 5
Srałem, sram i srać będę.
Zgłoś
Zalirq 2014-03-29, 19:44
Cytat:

C-"czynaście" to w ogóle jest absurd. W zimie lodówa, w lato szklarnia

Pozdrówcie poprzedniego rektora, to on się tym czymś najbardziej podniecał xd . Wg mnie to nie powinni dopuścić tego budynku do użytku.
Suchar gratis:
Szczyt desperacji?
Popełnić samobójstwo wyskakując przez okno w C-13.

BTW, nie mogłem dać w cytacie nicka autora wypowiedzi, bo strona interpretuje to jako link

I "plotki" mówią prawdę, ten klocek jest dziełem prodziekana Wydziału Architektury PWr i jakiegoś dr z Wydziału Budownictwa
Zgłoś
S................r 2014-03-29, 19:59
Bo te okna nie były projektowane do pięter tylko randomowo, historia głosi, że w systemie dwójkowym można odczytać jakąś informację ... ale co jak i wgl. to ogarnąć to nie mam pojęcia :x jak pewnie widzieliście w niektórych salach masz połowę okna, a piętro wyżej drugie pół Literka P Literka W literka R
Zgłoś
2................d 2014-03-29, 20:01 1
niejednego klocka się tam spostawiło
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie