📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Ezoteryk napisał/a:
pierdu pierdu
Taa.. Panicznie boi się kibiców i dlatego poszedł z nimi na wojnę... Przecież to się kupy nie trzyma.
Jak bardzo nienawidzę Rudego tak teraz jestem pod wrażeniem. Pod wrażeniem tego, że podszedł do kibiców wykrzykujących hasła pod jego adresem. Nic konkretnego nie powiedział, strony powymieniały się zdaniami jak uczniowie na Godzinie Wychowawczej w liceum i się rozeszli
Ale mógł Donald olać ich, a chwilę później mogły ich zgarnąć pały i obić w radiowozie, w co byłbym w stanie uwierzyć, bo takie rzeczy ostatnio coraz częściej dzieją się w naszym kraju...
Ezoteryk napisał/a:
nie jeden kibic ma bardziej poukładane w głowie od połowy tych tutaj komentujących ,
Dlatego to poukładanie w głowach pokazują m. in. poprzez walkę z nieistniejącą komuną?
Proszę, proszę pierw premier poszedł na wojnę z kibicami dolepiając, im łatkę faszystów, byle tylko dać społeczeństwu temat zastępczy, jak już to nie działa to pierwszy raz idzie na nieustawione spotkanie jako mąż stanu miłujący swoich obywateli.
Pięknie, nie mam nic przeciwko takim spotkaniom ba! nawet jestem za, tylko dlaczego, kiedy pali mu się grunt pod stopami zaczyna zważać na opinie innych ludzi, czyżby tonący brzytwy się chwytał?
Pięknie, nie mam nic przeciwko takim spotkaniom ba! nawet jestem za, tylko dlaczego, kiedy pali mu się grunt pod stopami zaczyna zważać na opinie innych ludzi, czyżby tonący brzytwy się chwytał?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie