Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DuckDodgers 2013-08-11, 15:44
Akurat parafrazowałem Twoją wypowiedź więc zasadniczo co napisałeś jest skierowane do ciebie samego. Ciekawe że nagle "zadziwiają" cie fragmenty które dokładnie sam napisałeś Jest określenie na to na literę "h" lub "d"

fhMichaelo napisał/a:

morda cebulaku pieprzony i zap🤬laj w podskokach do urn wyborczych głosować na PO.

A jakbyś nie zauważył transparent nie wywołał dyskusji na temat polskości na Litwie tylko chamstwa na trybunach i jest w ogniu krytyki a reszta ma zamknięty sektor a jeszcze prawdopodobnie klub zapłaci karę. Moje gratulacje, na Litwie sytuacja na pewno się poprawi

To jest takie samo zachowanie jak na paradzie pedałów którzy chodzą z c🤬jami na czole i chcą do siebie przekonać ludzi, marsz szmat gdzie laski chodzą jak dz🤬ki w biały dzień po mieście "walcząc" o swoje prawa albo parady zwolenników konopii gdzie każdy się nachleje i najara w walce o legalizacje robiąc syf w mieście. Geniusze.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem