Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kibicowanie nie wyszło
mirtor • 2025-05-13, 20:46
Widać, że liga bułgarska. 20-letni kibic klubu Lewski Sofia został przyłapany na "szpiegowaniu" w sektorze gości, CSKA Sofia, gdzie miał wybadać w jaki sposób kibice przeciwnej drużyny będą wracać do domów po meczu. Wówczas miał powiadomić telefonicznie swoich, aby ci mogli napaść i pobić zaskoczonych kibiców drużyny przeciwnej.

Niestety nie wyszło. Kibic został przyłapany, a następnie "skrojony z barw" i na golasa zmuszony do kibicowania nie swojej drużynie, stojąc w tłumie rywali, którzy nie pozwalali mężczyźnie opuścić trybun. Po ok. 10 minutach oczekiwania na ratunek mężczyzna został eskortowany przez ochronę ze stadionu.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-05-14, 6:59 1
Nagrywał to zaawansowany alkoholik na głodzie????
Zgłoś
Pedator 2025-05-14, 9:01 3
Piłkarze to w większości pedały to chyba logiczne, że i ich kibice tak samo.

[ Dodano: 2025-05-14, 09:02 ]
Tomilidżons1984 napisał/a:

Nagrywał to zaawansowany alkoholik na głodzie????

Nie. Zwykły kibic-pedał, a trzęsie tak bo drugą ręką wali konia.
Zgłoś
Miszko21 2025-05-14, 10:18
Jestem fanatykiem krakowii....
Zgłoś
grubystefan 2025-05-14, 15:05 1
Świadomy napisał/a:

Ten co to nagrywał chyba walił gruchę na widok gołej dupy, pedalicho j🤬e.

Głodnemu chleb na myśli. Po prostu tak wygląda flim robiony np aparatem z obiektywem na sporym zoomie bez statywu, ale to Ty możesz o tym wiedzieć skoro Twój jedyny "aparat" jaki zawsze miałeś był w telefonie
Zgłoś
Świadomy 2025-05-14, 16:55
grubystefan napisał/a:

Głodnemu chleb na myśli. Po prostu tak wygląda flim robiony np aparatem z obiektywem na sporym zoomie bez statywu, ale to Ty możesz o tym wiedzieć skoro Twój jedyny "aparat" jaki zawsze miałeś był w telefonie

Przyznaj się to ty nagrywałeś ten filmik z gruchą w garści a teraz się usprawiedliwiasz.
Zgłoś
wór 2025-05-14, 19:37
Świadomy napisał/a:

Ten co to nagrywał chyba walił gruchę na widok gołej dupy, pedalicho j🤬e.

Ja też zwaliłem, a co?
Zgłoś
Qubec 2025-05-15, 22:02 1
Świadomy napisał/a:

Ten co to nagrywał chyba walił gruchę na widok gołej dupy, pedalicho j🤬e.[/quote

Dokładnie to samo pomyślałem. Ah my sadole

Zgłoś
Kung-fu-panda 2025-05-17, 20:42
Kibole są przyj🤬i bez względu na kraj, nie macie co robić to k🤬a siedzieć na dupach albo iść do roboty
Zgłoś