👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Up
Po co ktoś miałby wyganiać kota z działki, który odstrasza wszelkie gryzonie i łapie owady oraz ptaki, wszystko co zjada ci twoje uprawy? Dla mnie tylko debil.
Po co ktoś miałby wyganiać kota z działki, który odstrasza wszelkie gryzonie i łapie owady oraz ptaki, wszystko co zjada ci twoje uprawy? Dla mnie tylko debil.
Bo ludzie to debile, kot zakopuje swoje fekalia, łapie myszy itd ,ale zawsze jakiemuś z🤬bowi będzie przeszkadzał, mi przeszkadza jak słyszę-on nie gryzie

Koty obszczywają teren, tak jak psy. Tylko w okresie godowym ta szczyna tak śmierdzi, że dzialkowiczom zapewne przeszkadza. Skuteczniejszy jest elektryczny pastuch i mniej "inwazyjny". Kiedyś słyszałem, jak starszej pani przeszkadzało, że pies chadza sobie między grządkami i jej podepta uprawy. Chciała psa zabić. Większej bzdury nie słyszałem. Działkowicze, to specyficzni ludzie. To taki rolnik, tylko z miasta, zatem bardziej zawistny i ma floł.

P4GER napisał/a:
Up
Spar1988 napisał/a:
Bo ludzie to debile, kot zakopuje swoje fekalia, łapie myszy itd ,ale zawsze jakiemuś z🤬bowi będzie przeszkadzał, mi przeszkadza jak słyszę-on nie gryzie
Hej... Popuściliście

Mogę wiedzieć po co mam truć koty skoro kupiłem wiatrówkę? Na psy też działa, polecam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie