Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:40
konto usunięte 2017-09-18, 20:31 3
Księża zacierają ręce.
Zgłoś
manson__ 2017-09-18, 20:49 7
DzidaZawodnik napisał/a:

A propos końca świata, co będzie 23/9?

Promocja na karpia w dwóch placówkach Lidla jednocześnie.
Zgłoś
Timitum 2017-09-18, 20:55 2
A jak ktoś ganił, że zacznie się od małżeństw dla homoseksualistów to się zaraz zlecą także pedofile, to go od ciemniaków zwyzywali. A tu pyk, mówił i jest.
I żeby nie było: telegraph.co.uk/comment/10948796/Paedophilia-is-natural-and-normal-for...
A to przykład jeden z wielu.
Zgłoś
RmX 2017-09-18, 23:01 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-18, 23:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2017-09-19, 2:37 2
Zgłoś
nowynick 2017-09-19, 8:29 2
no coś tak czułem że jak ludzi oswoją z myślą że dwóch facetów ssących sobie fiuta to norma to się wezmą za legalizację innych dewiacji, teraz pedofile i zoofile zaczną się domagać swojego....
Zgłoś
prozal 2017-09-19, 8:30 1
Kiedy dogonimy Europę? Chyba księżą już dawno wskazali nam drogę...
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-19, 8:42 1
Zgłoś
Rubaszny 2017-09-19, 22:36
Ile jest w was jadu !!! Ciemnogród, chamstwo, rasizm, drobnomieszczaństwo, prymitywizm, pełne zdebilenie.

Cieszę się, że jestem Polakiem i żyję w Polsce xD
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-20, 12:46
HAL9000/2 napisał/a:

bawmy się bo 23 września koniec świata!

Interpretować to sobie te daty można na miliony sposobów. Ja sobie zinterpretuje to tak, że 23 września pójdę na piwo. Nara.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem