Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psy nienawidza takiego usciskiwania , kazdy kto ma psa wie o tym, ze to dla nich ogromny stres, dobrze, ze jej nie ugryzl
dobrze że nie ugryzł? właśnie szkoda, było by przynajmniej co oglądać

A że zaczeło sie lato to z🤬by wyległy ze swoimi pchlarzami na ulice, plaże i jeziora. I zaczynaja swoje dialogi z bezrozumnymi byleciami. Równie dobrze mozecie porozmawiać z wymyslonym bogiem, efekt bedzie taki sam!
Śmiesza mnie debile rozmawiające z psami. Chciałem was poinformować, pies wam nie odpowie, tak jak nie odwdzięczy uczuc. To co bierzecie za przejaw inteligencji czy odwzajemniania uczuć to efekt ewolucji zbieznej, w toku której pies wykształcił porzadane przez człowieka zachowania.
A że zaczeło sie lato to z🤬by wyległy ze swoimi pchlarzami na ulice, plaże i jeziora. I zaczynaja swoje dialogi z bezrozumnymi byleciami. Równie dobrze mozecie porozmawiać z wymyslonym bogiem, efekt bedzie taki sam!
Nie do końca taki sam, bo pies przynajmniej istnieje ;p

Nie wiem czy z wytrenowanym psem bym zaryzykowal taka sztuczke
„Śmiesza mnie debile rozmawiające z psami”
Hahaha! To chyba ty jesteś debil skoro słyszysz ludzi rozmawiających z psami. Ja słyszałem jak ludzie mówią do psów ale, żeby pies mówił do człowieka to nie słyszałem.

Hahaha! To chyba ty jesteś debil skoro słyszysz ludzi rozmawiających z psami. Ja słyszałem jak ludzie mówią do psów ale, żeby pies mówił do człowieka to nie słyszałem.
Ale to nie mój problem debilu co sie ludziom wydaje. niektorzy rozmawiaja sami ze soba.
Pies by jej ryj pocharatał a ona się cieszy, ot mentalność zidiociałych wielbicieli pchlarzy
wolę 100x bardziej pchlarza niż Ciebie głupia zakłamana ludzka p🤬ko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie