Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adenoid_Hynkel 2024-03-08, 21:00 14
Ale ból dupy w komentarzach. Akurat mają jaja, bo aby prowokować policję w USA to trzeba je miec. I jeździć też potrafią a jak ktoś z tych co piszą negatywnie pokaże jak kręci bąki na krzyżówce swoim autem i że to nic trudnego to wtedy może dyskutować. Prawda jest taka że negatywni jeżdżą hulajnoga elektryczna z dupoprzyjacielem na plecaku.
Zgłoś
majeńka 2024-03-08, 21:30 7
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Akurat mają jaja, bo aby prowokować policję w USA to trzeba je miec.

To głupota nie jaja. Tak wiem, jako baba mam obowiązek wrzucić wam że to jedno i to samo, ale odkładając złośliwości na bok, te gnojki nie należą do najinteligentniejszych egzemplarzy Homo Sapiens.

A drifterzy to paskudna plaga. Jakoś sobie upodobali parking tak z kilometr-dwa ode mnie, mimo odległości to głośno słychać nawet przy zamkniętym oknie. A polucja ani strasz miejska nic z nimi nie robi, pewnie mają tam kumpli.

Velture napisał/a:

W automacie mi bez różnicy.

Czy ta sobaka traktuje ten metalowy słupek w sposób właściwy dla psów?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Baronessa 2024-03-08, 22:16
Velture napisał/a:

Te ryże łoniaki na twarzy to mógł byś ogolić... a ten trupek z tyłu to twój? Kiedyś chwaliłeś się jakimś lepszym samochodem...
Zgłoś
shoe5maker 2024-03-08, 22:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2024-03-08, 23:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-03-09, 0:07
Gimbusy trącają się c🤬kami do takich filmików.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-03-09, 8:54 1
Zgłoś
majeńka 2024-03-09, 9:31 1
Velture napisał/a:

Piwo za fotkę BTW. Velture jakoś mniej ohydny niż zwykle. Oczywiście, nadal pojeb, i to zwierze powinien oddać psotnej_cipce na smalec, ale wciąż krok do przodu...

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
kranik123 2024-03-09, 11:42
Widzę po komentarzach, że typowe pedałki z Hondy czy tam innego gruza, sie strasznie w komentarzach zesrały. Widać ich mikro ptaszki nie chciały stanąć, gdy kolega z Audi przyjechał z wizytą i stąd zły humor.
Zgłoś
konto usunięte 2024-03-09, 20:02 1
Zgłoś
Psilocke 2024-03-16, 15:23
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem