📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Wieża wczesne lata 90, pokój lata 80, tapczanik, drzwi z kocem na szybie. Niczego innego się po Tobie życiowy przegrywie nie spodziewałem. Hahahaha, zrobiłeś mi tym filmikiem dzień. Wszystko co o tobie myślałem, właśnie się sprawdziło. Pewnie na dodatek mieszkasz na garnuszku starych
Widzę że szanowne "kierownictwo" usunęło post o tym że materiał to fejk.. widocznie poczuło się urażone strolowaniem... no cóż być modem nie zwalnia od bezkrytycznego łykania wszystkiego jak młody pelikan natomiast zacieranie śladów frajerstwa to już nadfrajerstwo... jak usuniecie i ten wpis moja opinia będzie jednoznaczna - ludzie bez honoru i wstydu
Suche jak zeszłoroczne gacie pozostawione na balkonie... Tu macie oryginał i się nie podniecajcie.
swoją drogą, na orginale nawet, nawet,
dość dobra separacja i bas, może trochę za dużo wysokich
za mały kondensator do wysoko tonowego i cecha tego wzmacniacza
dodam jeszcze że wzmacniacz gra pewnie na pół,
bo za dziesięć minut, przy 80 procentach mocy, byłoby słychać tylko jedno trzeszczenie z kolumn
dość dobra separacja i bas, może trochę za dużo wysokich
za mały kondensator do wysoko tonowego i cecha tego wzmacniacza
dodam jeszcze że wzmacniacz gra pewnie na pół,
bo za dziesięć minut, przy 80 procentach mocy, byłoby słychać tylko jedno trzeszczenie z kolumn
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie