Kiedys bylo lepiej... Na przyklad gdy ktos zaczynal p🤬lic bzdury o Bogu to sie c🤬ja gwozdziami do krzyza przybijalo...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-30, 15:53
konto usunięte
2013-12-30, 16:19
konto usunięte
2013-12-30, 17:28
@pakicito
Chyba chodzi Ci o te nieskończone złoża.
Przynajmniej w dawniejszych czasach nie obawiałbym się potopu muzułmańskiego. A chrześcijaństwo rozwoju nie hamuje, ale fanatycy (jak np. Amisze) już tak.
konto usunięte
2013-12-30, 18:23
@SgtPepper1942
Uważam, że nie masz racji. Amisze w żaden sposób nie hamują rozwoju, tylko konsumpcjonizm w swoim otoczeniu.
konto usunięte
2013-12-30, 18:29
@up
Haha nie hamują a techniki, w tym komputerów i internetu służącego również do nauki nie mają, bo im się nie chce.
Jak to chrześcijaństwo nie blokuje nauki? Teraz po prostu nie mogą palić na stosie, kiedyś było inaczej, douczajcie się.
ahahahahahaah jakie to złe :DDD PIĘKNE <3
konto usunięte
2013-12-30, 20:22
konto usunięte
2013-12-30, 21:22
Katolikiem nie jestem, nie bronię nikogo. Ale na sprawę trzeba spojrzeć obiektywnie.
Wiara zazwyczaj jest naiwna. Albo wierzymy w postać zwaną Bogiem opisaną w jakiejś księdze niepopartej faktami, albo w człowieka, który jest wielkim ideologiem i głosząc swoje utopijne hasła tak naprawdę zaciera ręce na myśl o zysku z bezwolnego tłumu.