Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:50
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
Sorien 2013-10-04, 0:27
Orientuje się ktoś może co to za gierka nad pokemonami?
Zgłoś
Els 2013-10-04, 0:31
@up Chyba Final Fantasy
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-04, 0:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dziureks 2013-10-04, 0:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mp_toujane 2013-10-04, 0:53
jakies biedne te screeny z 2013, robione chyba ma low @ 480p
;0
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-04, 0:55
No i? Takie oczywiste rzeczy to na kwejka wklejaj. Wiadomo, czasy się zmieniają, sentyment do starych gier pozostał.
Zgłoś
Tassadar 2013-10-04, 0:56
I tak wolę pierwsze simsy, bez dodatków najlepiej. Nastawiam najtańszych krzeseł zafundowanych przez klapaucjusza i rozpalę kominek... To były czasy. Jak to możliwe że tyle ludzi bez internetu robiło to samo?
Zgłoś
mazoke 2013-10-04, 1:10
Zgłoś
Irenvelle 2013-10-04, 1:50 1
Zgłoś
masterwow 2013-10-04, 1:58
podejrzewam że nasze dzieci będą się śmiać z tego co teraz jest.Gdy mi babcia opowiadała że zabawy były przygrywane przez faceta grającego na grzebieniu to też mi się to w głowie nie mieści...
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-04, 2:02 1
Pięknie! Cywilizacja, najlepsza gra na świecie! Widzę tam, ze Anglicy zdupcyli, bo Niemcy Ironcladem, a ci idioci jeszcze knightsami pomykają. haha
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-04, 2:10
@up - podejrzewam że to zależy od dzieciaka. Kuzynostwo (7 i 13 lat) ma xboxa z kinektem, jak to zobaczyłem to oszalałem bo faktycznie mega sprawa. Kupiłem ostatnio PS'a pierwszego (marzenie z dzieciństwa) z Tekkenem 3 i GT 2 co by w to pykać z nudów. Jak młode przyjechały to oderwać się ich od padów nie da
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-04, 3:12 3
Zgłoś
OneTime 2013-10-04, 3:24 1
Zgłoś
Ciesin 2013-10-04, 7:21 1
Zabrakło mi porównania z The Elder Scrolls. Wierzcie, lub nie, ale tam różnica między Areną i Skyrimem również jest ogromna
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem