Jak gry wyglądały kiedyś a jak te same serie wyglądają dziś.
Moje dzieci nie uwierzą, że jak byłem mały nie było internetu, telefonów komórkowych a gry wyglądały w ten sposób.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Orientuje się ktoś może co to za gierka nad pokemonami?
konto usunięte
2013-10-04, 0:31
jakies biedne te screeny z 2013, robione chyba ma low @ 480p
;0
konto usunięte
2013-10-04, 0:55
No i? Takie oczywiste rzeczy to na kwejka wklejaj. Wiadomo, czasy się zmieniają, sentyment do starych gier pozostał.
I tak wolę pierwsze simsy, bez dodatków najlepiej. Nastawiam najtańszych krzeseł zafundowanych przez klapaucjusza i rozpalę kominek... To były czasy. Jak to możliwe że tyle ludzi bez internetu robiło to samo?
podejrzewam że nasze dzieci będą się śmiać z tego co teraz jest.Gdy mi babcia opowiadała że zabawy były przygrywane przez faceta grającego na grzebieniu to też mi się to w głowie nie mieści...
konto usunięte
2013-10-04, 2:02
Pięknie! Cywilizacja, najlepsza gra na świecie! Widzę tam, ze Anglicy zdupcyli, bo Niemcy Ironcladem, a ci idioci jeszcze knightsami pomykają. haha
konto usunięte
2013-10-04, 2:10
@up - podejrzewam że to zależy od dzieciaka. Kuzynostwo (7 i 13 lat) ma xboxa z kinektem, jak to zobaczyłem to oszalałem bo faktycznie mega sprawa. Kupiłem ostatnio PS'a pierwszego (marzenie z dzieciństwa) z Tekkenem 3 i GT 2 co by w to pykać z nudów. Jak młode przyjechały to oderwać się ich od padów nie da
konto usunięte
2013-10-04, 3:12
Zabrakło mi porównania z The Elder Scrolls. Wierzcie, lub nie, ale tam różnica między Areną i Skyrimem również jest ogromna