Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kiedyś łgali i kpili z prawa. Zmienił ich trening!
Konto usunięte • 2014-01-17, 20:47
Dwójka braci nie miala łatwego startu. Jak wielu z nas wychowywała się na ulicy gdzie rządziły grupowe przywództwo, przemyt, szukanie akceptacji wśród "swoich", rozróby itd. Dopiero odkrycie ich talentu do biegania przez jednego z trenerów pokazało im zupełnie inne życie. Chłopaki z Nowej Huty lub inaczej sprinterzy z ulicy, którzy obecnie inspirują i motywują do treningów na jednym z ciekawych kanałów na youtubie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-18, 1:39 3
K🤬a dla mnie te filmiki to głupota w c🤬j. Wielka motywacja, jak nie ruszysz dupy to nie ruszysz i żaden j🤬y kawałek na YT tego nie zmieni. Najlepszą motywacją jest lustro, wyjazd nad morze czy k🤬a potrzeba zdjęcia koszulki w dużym towarzystwie. Wstyd krótko mówiąc. I albo zap🤬lasz albo zostajesz chudą cipą.
Zgłoś
Peciak 2014-01-18, 3:42
Zgadzam się z kolegą 606

Generalnie żadne filmik Cie nie zmotywuje jeżeli sam się nie zmotywujesz. I tak jak siedziałem na fotelu tak będę siedzieć dopóki sobie nie powiem, że chcę biegać, ćwiczyć, cokolwiek innego robić! Szanuję takie filmiki bo mogą być bodźcem dla kogoś. Dla mnie bodźcem jest hajs. Jeżeli nie pójdę na trening to daję bezdobnym c🤬kom 20zł. To najlepsza motywacja żeby być co 2 dzień na siłowni/basenie/bieżni. Polecam każdemu.
Zgłoś
lordbehemoth 2014-01-18, 9:19
to by się zgadzało-na Nowej Hucie każdy musi dobrze biegać "szybszy niż maczeta"
Zgłoś
hMhP 2014-01-18, 11:05 2
Niektóre z ich ćwiczeń wyglądają co najmniej komicznie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-18, 11:24
czarna muza do tego klipu potrzebna jak k🤬ie rozwolnienie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-18, 11:35 4
zajebiście robi przysiady - jak Popek
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-01-18, 23:07 1
Przysiad rozj🤬
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-19, 0:28
O wreszcie coś przystojnego Tylko ta murzyńska muzyka, eh...
Zgłoś