Moje miasto takie piękne. Grubas z wodociągów wyjaśnia jak doszło do awarii.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2021-01-29, 14:58 ]
Sadol987 napisał/a:
Facet wystosował oświadczenie że nic innego nie powie w TVPis w ramach protestu przeciwko reżimowym mediom, w poprzednim wywiadzie wyrwali jego wypowiedz z kontekstu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Umie czytać z kartki i nauczyć się kilku zdań. To już coś
Dobrze odpowiada, to dziennikarz zadaje złe pytania!
konto usunięte
2021-01-28, 17:00
Janusz_Nosacz napisał/a:
Dobrze odpowiada, to dziennikarz zadaje złe pytania!
Ale masz brzydki ryj!!!!!! Zmień tego nosacza bo nosacza jest tylko jeden !!!!!!!¡
Piękne "strollowanie" TVPiS. Leci piwo!
Niby czołówka światowa w usuwaniu awarii, a jednak awarię mózgu zostawili niezlikwidowaną.
Facet jest na państwowym stanowisku czyli za "nasze". Skoro nie odpowiada na zadane pytanie to znaczy że coś mataczy....
Irytuje mnie coś takiego....
konto usunięte
2021-01-28, 20:17
co za dałn
Facet wystosował oświadczenie że nic innego nie powie w TVPis w ramach protestu przeciwko reżimowym mediom, w poprzednim wywiadzie wyrwali jego wypowiedz z kontekstu.
Jak ktoś znajdzie w archiwum stron internetowych Stronę "Tahal polskie wodociągi " która zniknęła i nie ma wzmianki nigdzie o tahalu to zawsze nawet za najgorszego suchara będę stawiać mu piwa na tym portalu.
Pięknie gość trolluje TVPIS...>
Dlaczego ?
Dlatego że przekręcali jego wypowiedzi, manipulowali , wycinali z kontekstu.. tutaj gośc się broni.
Poznajcie temat najpierw bando niedojebów.
Scout napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 15:57 Cytu
trzymaj glowe w misce z gownem jak wszyscy pisowcy jak nie wiesz o co chodzilo