Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Kierowca autobusu miejskiego nie zabierał z przystanku muzułmanów

Kierowca autobusu miejskiego firmy Stagecoach z Oxfordu nie zatrzymał się na przystankach na żądanie, gdy potencjalnymi pasażerami byli muzułmanie.

Wedle skargi złożonej przez muzułmanów, kierowca zrobił to celowo, gdyż widział, że pasażerowie machają, by się zatrzymał.

Osoba, która zawiadomiła firmę przewozową o incydencie, znana jako pan Akbar napisała w liście, że wydarzenie to nie było wyjątkiem. Wcześniej tego samego dnia, widział ten sam autobus o numerze 10, który także nie zatrzymał się, gdy na przystanku stali muzułmanie.

Krata piwa sie należy

źródło:
http://bham.pl/wiadomosci/wielka-brytania/6141-kierowca-autobusu-miejskiego-nie-zabieral-z-przystanku-muzulmanow
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
drukarka666 2015-06-25, 18:36 14
Jak pracowałem za Paryżem na strefie na stolarni, to przyszedł (późną jesienią) taki czas, że było tyle roboty, że trzeba było o 6 rano zaczynać. Za pomocnika miałem takiego Segou-młody ogarnięty Murzyn. Przyjeżdża o 7 spóźniony, z🤬bę od szefa dostał-nic się nie odezwał. Cały dzień minął, robota do przodu, 18:30 czekamy na autobus. Podjeżdża, zatrzymuje się, wsiadam, kasuję bilet. Nagle Segou rozpoczyna dialog z kierowcą:
Dlaczego mi się pan rano nie zatrzymał na przystanku o 5:20?
Na którym?
Na pierwszym po wyjeździe z zajezdni, na Bobigny
(Kierowca myśli i po chwili) bo tam nikogo nie było
Ja tam stałem, machałem panu, jeszcze nawet za autobusem biegłem! (Wkurzony)
(Kierowca szuka czegoś koło siebie) czy ty myślisz, że jak ja dwoje oczu widzę w ciemności to myślę, że to człowiek? Pochodzę z Mali i pierwsze, co mi się nasuwa na myśl to lew. Masz, załóż jutro to cię wezmę. (Wręcza mu kamizelkę odblaskową i szyderczo się śmieje.)

Kierowca też murzyn, a biedny Segou przez dwa tygodnie musiał na przystanku w tej kamizelce czekać na autobus:D
Zgłoś
Anake 2015-06-25, 19:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
emka1990 2015-06-25, 19:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Donigorasso 2015-06-25, 20:27
Sami nie mogli się wysadzić xd?
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-25, 23:56
Zgłoś
djsb 2015-06-26, 7:27
tyle świata przejechali, to co im szkodzi z buta chodzić teraz
Zgłoś
Bankracy 2015-06-26, 12:17
Zgłoś
vodoslav 2015-06-30, 20:22
10 jedzie przez muzulmanska dzielnice Oxfordu- Cowely; D
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem