Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MONTERREY, MEKSYK – 19 LUTEGO 2025 W dzielnicy Miravalle na Diaz Ordaz Boulevard wybuchła bójka między dwoma mężczyznami a kierowcą autobusu miejskiego. Byli to ojciec i syn.

Jesús Lira, ojciec, powiedział, że autobus uderzył w ich samochód i uszkodził zderzak. To skłoniło jego syna, Alexisa Lirę, do agresywnej reakcji. Oboje wysiedli z samochodu, Alexis trzymał łopatę i próbował zaatakować kierowcę autobusu. Kierowca autobusu zareagował, naciskając pedał gazu i przejeżdżając Alexisa, który zginął na miejscu.

podpis użytkownika

XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-21, 22:52 1
Muczkowski napisał/a:

OBAJ nie OBOJE.......

Dla jednych obaj, dla innych oboje.
Idziemy otuleni w damskie stroje.

[ Dodano: 2025-02-21, 22:54 ]
JoSeed napisał/a:

Yyy... w każdym wielkim mieście?

Nie marzekaj na polskie drogi, bo w porównaniu do innych państw Europy są już całkiem niezłe. W Niemczech się sypią, a UK to dopiero tragedia.
Zgłoś
SNAKE3D 2025-02-21, 23:09 1
BigLebovsky napisał/a:

A gdzie my mamy teraz złe drogi? Zatrzymało cię mentalnie w latach 90?

Z tego co czytam to Wrocław króluje w ch... torach tramwajowych i w drogach ulicznych. Byłem tam 15 lat temu, remont na remoncie i z komentarzy niewiele się zmieniło cały czas remontują te dziury.

Poza tym masz rację, jeździłem w wakacje po wsiach na kaszubach, po drogach lokalnych i byłem zdziwiony jakością
Zgłoś
pawus5 2025-02-21, 23:14
Morał z tej opowieści taki iż łopatą autobusu nie zatrzymasz
Zgłoś
Muczkowski 2025-02-22, 1:20 1
zasranka napisał/a:

@: może jeden z nich identyfikował się jako kobieta. Zastanów się nad tym zaściankowcu.

Piwo byś postawiła, a ni mi tu dziewczynko pierd... ;D
Zgłoś
PryszczatyJeż 2025-02-22, 1:24 1
Tak jak z tą kretynka co weszła pod autobus w Katowicach. Szkoda mi tego kierowcy bardzo, a patusy dalej na wolności
Zgłoś
Kidl3r 2025-02-22, 1:46
PryszczatyJeż napisał/a:

Tak jak z tą kretynka co weszła pod autobus w Katowicach. Szkoda mi tego kierowcy bardzo, a patusy dalej na wolności

Ja mnie pamieć nie myli to ta " kretynka " rozganiała kilku pedalów ze środka ulicy dla właśnie kierowcy autobusu żeby mogł dalej wykonywać swoją pracę. I wykazała się ponadmiarową i niespotykaną jak na ten rejon reakcja ludzką. Na szczęście kierowca ja pouczył że w Katowicach lepiej tak nie robić.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-02-22, 13:16
SNAKE3D napisał/a:

Z tego co czytam to Wrocław króluje w ch... torach tramwajowych i w drogach ulicznych. Byłem tam 15 lat temu, remont na remoncie i z komentarzy niewiele się zmieniło cały czas remontują te dziury.
Poza tym masz rację, jeździłem w wakacje po wsiach na kaszubach, po drogach lokalnych i byłem zdziwiony jakością

Po całej Polsce jeżdżę dużo. Na prawdę nie mamy się czego wstydzić. Nawet na wyp🤬dowie pod Białymstokiem są dobre drogi. W ujęciu ogólnym. Zawsze trafi się jakaś dziura,czy c🤬jowa gmina co nie dba,ale w skali kraju jest na prawdę dobrze.

[ Dodano 2025-02-22, 13:17 ]
JoSeed napisał/a:

Yyy... w każdym wielkim mieście?

Seks w wielkim mieście

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
JoSeed 2025-02-22, 13:18
SNAKE3D napisał/a:

Nooo... po wsiach i małych miastach jezdzi się elwgancko.
Zapraszam do Łodzi...

[ Dodano 2025-02-22, 13:23 ]

Zgłoś
Apages 2025-02-22, 13:37
Noboody napisał/a:

Kierowca włączył katowicki tryb😎

Nie do końca!W Katowicach,uważam,sąd skazał kierowcę niesłusznie!Przeanalizowałam zdjęcia,filmy i..wyobraziłam sobie sytuację.Wracające nad ranem,podochocone towarzystwo,jakaś przepychanka między,lub zaczątek bójki między panami-i kobieta która próbowała ich uspokoić-to się przeniosło na jezdnię którą miał jechać autobus.Zaczął na nich mocno trąbić,co się panom z tej grupy mocno nie spodobało i zaczęli skupiać się na ataku na kierowcę,na razie werbalnym;byli po obu stronach czoła autobusu-kobieta była PRZED SAMĄ MASKĄ;wszystko widać na filmie!Grupa mężczyzn z prawej strony zaczęła siłowo otwierać zamknięte drzwi autobusu obok kierowcy-z prawej strony-siłą je rozciągając..W tym momencie kierowca na nich spojrzał i,cały czas patrząc (być może w panice!) w prawo,na nich-ODRUCHOWO DEPNĄŁ GAZ DO DECHY!Nie sprawdzając co czy kto-jest przed maską autobusu!W celu ucieczki!Zresztą..kobieta mogła być w "martwym polu",dla kierowcy niewidoczna..Nie miał pojęcia że kogoś przejechał,jechał z ciałem w podwoziu dość długo..Mężczyźni,wiedzieli co się stało i biegli obok i za autobusem,dając znaki-kierowca jednak,przypuszczam,poczytał to za kontynuacje ataków na niego..Kluczowe jest kilka ułamków sekund:rozciąganie drzwi przez (rozjuszonych) mężczyzn ,głowa kierowcy w prawą stronę i depnięcie gazu do dechy,ODRUCHOWO,w panice!Kierowcę..uznano winnym..Wg mnie-niesłusznie!Jak rzadko-pasuje tu określenie"wypadek",czyli..śmierć,w bardzo wyrafinowany sposób -dopięła swego..CZEGO NIE POWINNI robić ludzie,wracający z imprezy-nie będę pisać,bo to oczywiste..

[ Dodano: 2025-02-22, 13:52 ]
JoSeed napisał/a:

Nooo... po wsiach i małych miastach jezdzi się elwgancko.
Zapraszam do Łodzi...

Podziękujcie amerykańskim żydom,którzy futrowali po wojnie niemców miliardami $ "na odbudowę"(w NAGRODĘ,że ich,żydów,naród-niemcy w Europie puścili przez komin!😡)-a Polskę wsadzili do stalinowskiego gułagu,gdzie był BRUD,SMRÓD I UBÓSTWO!😡Trwało to ponad pół wieku;myślicie,że ten ogrom strat,zaniedbania,braku pieniędzy,braku dostępu do nowoczesnej technologii i ponad pół wieku życia za żelazną kurtyną-da się tak!Pstryk palcami!-odrobić?Straty w substancji intelektualnej,są w ogóle nie do odrobienia NIGDY;nie było dekomunizacji i ONI mają się dobrze ,lepiej niż za ich czasów ..😡
Zgłoś
JoSeed 2025-02-22, 13:57
Apages napisał/a:

Nie do końca!W Katowicach,uważam,sąd skazał kierowcę niesłusznie!Przeanalizowałam zdjęcia,filmy i..wyobraziłam sobie sytuację.Wracające nad ranem,podochocone towarzystwo,jakaś przepychanka między,lub zaczątek bójki między panami-i kobieta która próbowała ich uspokoić-to się przeniosło na jezdnię którą miał jechać autobus.Zaczął na nich mocno trąbić,co się panom z tej grupy mocno nie spodobało i zaczęli skupiać się na ataku na kierowcę,na razie werbalnym;byli po obu stronach czoła autobusu-kobieta była PRZED SAMĄ MASKĄ;wszystko widać na filmie!Grupa mężczyzn z prawej strony zaczęła siłowo otwierać zamknięte drzwi autobusu obok kierowcy-z prawej strony-siłą je rozciągając..W tym momencie kierowca na nich spojrzał i,cały czas patrząc (być może w panice!) w prawo,na nich-ODRUCHOWO DEPNĄŁ GAZ DO DECHY!Nie sprawdzając co czy kto-jest przed maską autobusu!W celu ucieczki!Zresztą..kobieta mogła być w "martwym polu",dla kierowcy niewidoczna..Nie miał pojęcia że kogoś przejechał,jechał z ciałem w podwoziu dość długo..Mężczyźni,wiedzieli co się stało i biegli obok i za autobusem,dając znaki-kierowca jednak,przypuszczam,poczytał to za kontynuacje ataków na niego..Kluczowe jest kilka ułamków sekund:rozciąganie drzwi przez (rozjuszonych) mężczyzn ,głowa kierowcy w prawą stronę i depnięcie gazu do dechy,ODRUCHOWO,w panice!Kierowcę..uznano winnym..Wg mnie-niesłusznie!Jak rzadko-pasuje tu określenie"wypadek",czyli..śmierć,w bardzo wyrafinowany sposób -dopięła swego..CZEGO NIE POWINNI robić ludzie,wracający z imprezy-nie będę pisać,bo to oczywiste..
Podziękujcie amerykańskim żydom,którzy futrowali po wojnie niemców miliardami $ "na odbudowę"(w NAGRODĘ,że ich,żydów,naród-niemcy w Europie puścili przez komin!😡)-a Polskę wsadzili do stalinowskiego gułagu,gdzie był BRUD,SMRÓD I UBÓSTWO!😡Trwało to ponad pół wieku;myślicie,że ten ogrom strat,zaniedbania,braku pieniędzy,braku dostępu do nowoczesnej technologii i ponad pół wieku życia za żelazną kurtyną-da się tak!Pstryk palcami!-odrobić?Straty w substancji intelektualnej,są w ogóle nie do odrobienia NIGDY;nie było dekomunizacji i ONI mają się dobrze ,lepiej niż za ich czasów ..😡

Nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych, a "spiskowców " mam w... głębokim poważaniu.
Ja za swoje miejskie kratery mogę podziękować byłemu obozowi rządzącemu (prezydentowi Kropaszence, glownie), który doprowadził moje miasto do ruiny i ubóstwa.
Dziś się to zmienią, na szczęście, ale zaniedbań z dekad nie odrobi się w chwilę...
Zgłoś
Apages 2025-02-22, 14:03
JoSeed napisał/a:

Nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych, a "spiskowców " mam w... głębokim poważaniu.
Ja za swoje miejskie kratery mogę podziękować byłemu obozowi rządzącemu (prezydentowi Kropaszence, glownie), który doprowadził moje miasto do ruiny i ubóstwa.
Dziś się to zmienią, na szczęście, ale zaniedbań z dekad nie odrobi się w chwilę...

Tu nie ma żadnych teorii spiskowych;połączyły się 2 posty(niedobrze!);w pierwszym jest (domniemana)moja analiza wypadku,w drugim-nie żadne "teorie",tylko SUCHE FAKTY HISTORYCZNE!
Zgłoś
i 2025-02-22, 15:55
Alexisa Starego będą sądzić? Ma ktoś jakieś info? Koero niewinny zakladam

podpis użytkownika

przyjemności
Zgłoś
smc 2025-02-22, 18:40
To który jest k🤬a Sławek...?!

[ Dodano 2025-02-22, 18:41 ]
Zgłoś
Kontotylkonaharda 2025-02-27, 18:14
A w kolonii Polin za tak bohaterski czyn kierowcy, system odebrał mu życie.
Zgłoś