Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Mężczyzna popełnił samobójstwo, po tym jak spowodował poważny wypadek w Rybniku. Podejrzewa się, że 27-latek targnął się na swoje życie przez hejt, który go dotknął po w tym wydarzeniu. Nie zostawił żadnej wiadomości, ani listu pożegnalnego.

"Mężczyzna popełnił samobójstwo poprzez powieszenie. 27-latek nie zostawił po sobie żadnej wiadomości, listu pożegnalnego – powiedziała Marta Pydych, oficer prasowa Komendy Powiatowej Policji w Wodzisławiu Śląskim."

Link do całego artykułu
Link do źródła

Jak myślicie zachował się honorowo jak na sytuację przystało?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PieronJasnySzlag 2020-01-08, 17:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lilmuzynio 2020-01-08, 17:58 1
Przyczyna jest nieistotna. Wazne ze pula szkodliwych dla otoczenia genow zostala wyeliminowana.
Zgłoś
~DMT 2020-01-08, 18:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ProVVe 2020-01-08, 18:47
radek225 napisał/a:

Przyznam szczerze, że pierwszy raz słyszę o takim kanale. Ale obejrzę . Może i ma ch*jowa rozkład mas, ale to coś innego w świecie sportowych aut. 300 modeli Ferrari, 400 modeli Porsche, 100 sportowych modeli BMW, 150 sportowych modeli od Mercedesa, a tu 1 model od marki, po której byś się nigdy tego nie spodziewał. To tak jakby FSO wypuściło auto, które wpie**oliłoby porządny łomot Lambo Aventadorowi. FSO tego nie zrobiło, a Oplowi się udało. I to jak:) . Sleeper z krwi i kości - lotus omega.

W NeedForSpeed-dzie szału nie robił
Zgłoś
impressa88 2020-01-08, 18:58
Dodam od siebie że podatnicy się cieszą że jeden ich więzień opuścił
Zgłoś
radek225 2020-01-08, 19:16
bakus1233 napisał/a:

Dlaczego to takie drogie? W tej cenie można kupić mercedesa klasy S albo inne fajne samochody.
Co do Lotus Omega, to w czym jest lepszy od przykładowo M5 e34? Bmw bez ogranicznika prędkości ma podobny vmax.

Chodzi o ilość. Takich Astr, Kadettów GSI powstało łącznie 20.000-30.000 sztuk, a S klas wyprodukowano miliony.
Zgłoś
JednorękiBandyta 2020-01-08, 19:16 3
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-01-08, 19:18
Astrę chyba w 1991 zaczęki robić
Zgłoś
radek225 2020-01-08, 20:41
Zgłoś
Ober18 2020-01-08, 20:43
Nie jestem specjalistą od samobójstw, ale może już gdy z niewiadomych przyczyn skręcił prosto w Toyotę, to próbował się zabić...
Zgłoś
R2-D2 2020-01-08, 20:45
Moim zdaniem samobój z czołówką nie wypalił, więc się powiesił i sukces
Zgłoś
Mathek 2020-01-08, 21:33 2
Polecam Hajzerowi to samo
Zgłoś
grauper 2020-01-08, 22:16
Jednego debila mniej :3
Zgłoś
coincrush 2020-01-08, 22:22
A mnie się najbardziej tytuł podoba: Kierowca BMW dokonał samosądu. Tak brzmi nieco apokaliptycznie. Biblijnie nieco.
Zgłoś
xmen 2020-01-08, 23:03
A mnie śmieszą czasami reklamy w artykułach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem