Admirał napisał/a:
lol. Przyczyna jest znana. BMW. Tyle.
Raczej bym powiedział, że debil za kółkiem ale w sumie normalni ludzie tego nie wybierają
200tys najtansze uzywki m4 auto od dawna zap🤬lalo po opolu no k🤬a kwestia czasu byla ale nic bedzie nastepna mega fura ciekawe czy chlopek zmadrzeje czy wkoncu sie zabije przy okazji zabierajac ze soba przypadkowe osoby
kierunek jazdy Bemwu - 2 puste pasy ( ok nie widac co stalo sie przed laweta) na przeciwleglym laweta z przyczepa (slepy by widzial)...
to musial byc zamierzany wyczyn .... ala GTA
to musial byc zamierzany wyczyn .... ala GTA

A dlaczego nikt nie wyszedł i go nie dobił? Zawsze mógłby się tłumaczyć, że w szoku po wypadku.
Posiadam samochód marki BMW od 6 lat, prawko od ponad 10. Nigdy nie spowodowałem żadnej kolizji na drodze a jedyny mandat jaki dostałem to za pasy pasażera z tyłu... i w c🤬j Mnie wk🤬ia jak taki z🤬b wstawi filmik z takim tytułem . Nie wrzucaj do jednego wora wszystkich posiadaczy samochodów BMW Ty pało j🤬a...
KebabRemover napisał/a:
prędkość była dobra, samochód był dobry tylko droga zbyt prosta xD a nie czekaj
a ten laweciarz k🤬iarz teraz ma problemik musi załatwiać z ubezpieczalniami od niemca co samocody z nieniec se przywoził i dobrze k🤬ie laweciarzowi było uważać, samochód od tak nie wpada do rowu jakby był uważny by widział wcześniej co się święci by nie dość że sam uniknął zderzenia to jeszcze by uratował (życie/zdrowie?) nagrywającego za nim, a że nie uważna k🤬a laweciarska to chyc i skasowane smaochodzii dopiero co niemiec kupione złomy na handel xD jak mi sie mordka cieszy xD
wstawaj, zesrałeś się
Na tej j🤬ej trasie Opole - Nysa chyba 3 razy bym miał czołówkę - w sensie ja byłem pasażerem. Jest długa prosta sk🤬iele wyprzedzają , a nagle się okazuję, że każdy jedzie przepisowo ,frajer się nie mieści c🤬j i jak nie szybka reakcja, to się w ciebie wp🤬li bo musisz na pobocze zbić którego c🤬ja jest.
Podobna sytuacja jest na trasie 42 Parszów Wielka Wieś., tylko tam k🤬a są górki i widać kto na ciebie jedzie a mimo to są czołówki co rok.
Podobna sytuacja jest na trasie 42 Parszów Wielka Wieś., tylko tam k🤬a są górki i widać kto na ciebie jedzie a mimo to są czołówki co rok.
pazuzu napisał/a:
Powinni temu idiocie z bmw w szpitalu od razu do kroplowki wlać domestos
pazuzu napisał/a:
Powinni temu idiocie z bmw w szpitalu od razu do kroplowki wlać domestos
wystarczy trochę powietrza