Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dezert356 2014-09-09, 18:35
Szkoda że tir jechał pusty zdążył wychamować
Zgłoś
d................b 2014-09-09, 18:35
ja p🤬le, też mi sensacja...
Zgłoś
n................L 2014-09-09, 18:36 3
Jeszcze p🤬lony dziad mial 5m dalej pasy.... K🤬a mac jak ja nie nawidze takich nieogarnietych 50 letnich sk🤬ysynow na rowerach!!! Ostatnio taki sk🤬iel na pelnej k🤬ie mi wyjechal na pasy rowerem, ledwo wyhamowalem i smiec j🤬y mi grozil jeszcze jak sam zap🤬lal swoja ukraina po pasach.
Zgłoś
crystaldragon 2014-09-09, 18:37 2
Ja jestem rowerzystą i poruszam się tylko po chodniku, pasach i poboczem. 2 razy prawie jakiś idiota by mnie rozjechał bo nie zauważył, a chamstwo i buractwo na drodze polskich kierowców daje wiele do życzenia ( co ciekawe prawie wszystkie przypadki to kierowcy BMW również z samochodami z nowszymi rocznikami). Wyjeżdżanie rowerzysty na polską drogę to samobójstwo, ktoś kto dojeżdżał rowerem do pracy/szkoły codziennie ten rozumie. A ścieżek rowerowych jak nie było tak nie ma
Zgłoś
Black Snake 2014-09-09, 18:38 3
Ostatnio mi taka k🤬a wymusiła, a ja titnąłem to się głupio uśmiechnął i faka pokazał. Rowerzyści to debile, a w dodatku większość to jakieś niedoj🤬e pedały.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
C................6 2014-09-09, 18:38
wygląda jakby tir po prostu skręcał w lewo, po czym się rozmyślił, wycofał i jednak stwierdził że jedzie prosto
Zgłoś
psychol92 2014-09-09, 18:40 3
p🤬lenie w podniebienie, rowerzyści to zaraza na drogach. Ich prędkość za c🤬ja nie jest dostosowana do samochodów a na dodatek wp🤬lają się gdzie i jak tylko można... Stoisz k🤬a na światłach a tu ci się wp🤬la przed ciebie a później się k🤬a rozpędza minute do 20km/h. Panoszą się jebańcy! Do kierowców się dop🤬lają o byle co a sami przez pasy na pełnej piździe lecą... Po prostu jesteś mniejszy więc licz się z tym, że jak cie jebnie tir to zawitasz na sadolu i tyle, nie ma co kozakować tylko k🤬a uważać i się nie pchać i tak przez miasto jesteście szybsi
Tak samo kto się na czerwonce przep🤬la? rowerzyści, bo są bez rejestracji prosta sprawa- ( i chwała im za to tylko k🤬a na własną odpowiedzialność a nie później stęki)
Nie róbmy drugiego "patrz w lusterka"
co komu przeszkadzała jazda po chodniku?!
Zgłoś
Kartezjusz 2014-09-09, 18:47
co raz większy hard na sadistiku...
Zgłoś
3afro3 2014-09-09, 19:29
Uuuuuuu DGR!
Radio z TIRa zaj🤬e?
Zgłoś
Buaszej 2014-09-09, 19:48
Jazda po chodznikach ma też swoje minusy, są bramy matki z dziećmi których ruchów czasem nie można przewidzieć. Sam kiedyś jeździłem na rowerze bardzo dużo też wyczynowo (siadły kolana -.-) i wiem, że ludzie na rowerach szczegolnie młodzi szaleją po chodnikach i wk🤬iają pieszych. Najlepsze byłyby ścieżki rowerowe no ale cóż. Zmierzając do sedna moich wypocin - droga, chodniki i inne miejskie drogi są dla rowerów ale potrzeba rozwagi ze strony pieszych, rowerzystów i kierowców. Nikt nie powinien być uprzywilejowany na drodze (prócz służb). Jakby każdy używał mózgu zgodnie z przeznaczeniem nie byłoby takich sytuacji lub występowałby ich tylko promil spowodowany awariami technicznymi czegokolwiek.
Zgłoś
Sznoruwa9 2014-09-09, 19:49
@cipisek Darude - Sandstorm
Zgłoś
agasem1983 2014-09-09, 19:49
" a rowerzysta totalna olewka" nosz k🤬a a co miał paść na kolana i bić pokłony, co że stary dziad, dziadowi też należy się
Zgłoś
flyzupan 2014-09-09, 20:00

tyle co do podkładu
Zgłoś
mkmkmk2 2014-09-09, 20:37 1
zdołał się zatrzymać bo był pusty. Z tonami na patelni byłaby miazga.

podpis użytkownika

dfgdth
Zgłoś
StaryDzolero 2014-09-09, 20:53
@level1989 - możesz podziwiać piksele

@Mathek - wiedziałem, że Wam się spodoba! taka świezynka ale wydaje mi się, że gdzieś już ją słyszałem...

@oglądacz - czy cytaty w komentarzach oznaczają, że autorzy są debilami ? przecież nie muszę być autorem tego filmu, a mogłem go tutaj umieścić

@Symbian - przepraszam, jak znajdę autora tego filmiku to mu przekażę, że chcecie dla niego zrobić zbiórkę na nową
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie