turor napisał/a:
Łatwo to wytłumaczyć.
Testują nowe magazyny energii
też ciekaw jestem, ile energii zmagazynuje wywrotka
@Snajkerswszedzie te j🤬e terminatory właśnie się zaczyna koniec świata
Gdyby wysiadł to pewnie by go zabiło.
A że wypadł to bezpiecznie wylądował.
Pewnie przypadkiem ?
Pewnie przypadkiem ?
Piękne zwarcie doziemne o linie SN ale raczej WN, klatka faradaja jaką jest samochod zadziałała
Prawdopodobnie uratował go przypadek - pojazd ruszył, gdy próbował wyjść, przez co stracił równowagę i wypadł na ziemię. Gdyby nie to, prawdopodobnie wyszedłby normalnie po schodkach i jedną nogą dotknął ziemi z drugą wciąż na schodku i z łapami na uchwycie drzwi. Wtedy by zginął.
polakwrocek napisał/a:
Gdyby wysiadł to pewnie by go zabiło.
Pewnie przypadkiem ?
Podstawy fizyki się kłaniają. Dopóki nie zamkniesz obwodu z ziemią to jest ok. Najgorzej jest gdy zaczniesz robić za przewodnik

Shaolin_Majster napisał/a:
Zgadzam się. Ale zwróc uwagę, proszę, że hindusi ogólnie cec🤬ją się dziwnym pędem do wysokich napięć... 😁
Obojętnie czy pojazdami czy pieszo...😉
Mam 5 ciężarówek a jedną z nich jeżdżę, do tego trochę sprzętu budowlanego. 60 tyś miesiecznie netto na czysto to pit z ostatnich 2 lat. Ty po studiach w lidlu na magazynie tyle nie zarobisz

xiao93 napisał/a:
Mam 5 ciężarówek a jedną z nich jeżdżę, do tego trochę sprzętu budowlanego. 60 tyś miesiecznie netto na czysto to pit z ostatnich 2 lat. Ty po studiach w lidlu na magazynie tyle nie zarobisz
To fajnie, ale c🤬j mnie to obchodzi. 🤷🏻♂️ Chyba coś po prostu Ci się poj🤬o. Next time sprawdź dokładnie komu i na jakiego posta odpisujesz, panie Rockefeller od kopania dziur. 😉