Jeździ sobie taki i nie hamuje dla nikogo toteż ostatni rok polowania na innych uczestników ruchu może z pewnością zaliczyć do udanych, a podsumowanie w tym oto filmie:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15
@up nie spinaj dupska bo się zesrasz zaraz... Widać na filmiku w paru sytuacjach, że celowo w kogoś wjeżdżał choć miał w cholere czasu na reakcje. Bądźmy ludźmi, nikt idealny nie jest, na pewno każdemu zdarzyło się zrobić coś mniej lub bardziej podobnego z sytuacji na filmiku.
villamos napisał/a:
Zainwestuj w prawko na coś większego niż 3,5t to będziesz wiedział, że taka puszka to zaledwie pierdnięcie.
Mhm, kup makowca i podskocz do mojego pracodawcy, że latam bez uprawnień od 2,5 roku
exx napisał/a:
Lepiej zahamować niż tracić czas i nie mieć auta? Ale co ja tam wiem, ze wsi jestemSzkoda, że tacy "miastowi", trzy literowi, najczęściej rozbijają się na "wsi".
Jak trafią na takich jak ty to jest wypadek, co widąc na filmie. Lepsza nauczka w postaci stłuczki niż pozwolenie na wymuszanie bez końca
Tivar2k8 napisał/a:
Wiadomo, w końcu moja wina, że puszczam pieszych na pasach w centurm miasta. Zastanawia mnie tylko zawsze... dlaczego za mną lub na sąsiednim pasie słyszę czasem pisk opon aut na blachach GPU/GKS/GLE/GWE... a praktycznie nigdy GA/GDJak trafią na takich jak ty to jest wypadek, co widąc na filmie. Lepsza nauczka w postaci stłuczki niż pozwolenie na wymuszanie bez końca
![]()
exx napisał/a:
Wiadomo, w końcu moja wina, że puszczam pieszych na pasach w centurm miasta. Zastanawia mnie tylko zawsze... dlaczego za mną lub na sąsiednim pasie słyszę czasem pisk opon aut na blachach GPU/GKS/GLE/GWE... a praktycznie nigdy GA/GD
![]()
Dobrze ze mieszkasz na drugim końcu polski bo bym musiał sie jeszcze przyzwyczaić do wymuszeń..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie