olsztyn taxi wymuszenie pierwszeństwa taksówkarz złotówa debil cham
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Straszne faktycznie.... napewno powinno sie znalezc na glownej.
Chciałem to samo napisać co @nepster - do wszystkich ułomów (a największy to crankshaft), którzy pytali o kierunkowskaz przyjeździe na wprost.
Za to zapewne ciule na tym skrzyżowaniu skręcając w lewo - nie włączają. Janusze oszczędności na żarówkach.
Za to zapewne ciule na tym skrzyżowaniu skręcając w lewo - nie włączają. Janusze oszczędności na żarówkach.
Chce być na siłę fajny na sadolu , idz na policje i pokarz materiały dowodowe
Nagrywający jest idiotą i powinien oddać prawko, pozdrawiam - ekspert
Sonal napisał/a:
Chciałem to samo napisać co @nepster - do wszystkich ułomów (a największy to crankshaft), którzy pytali o kierunkowskaz przyjeździe na wprost.
Wybacz ziomuś ale w tej sytuacji akurat to gość powinien włączyć kierunkowskaz. Dlaczego? Popatrz na znaki poziome a będziesz wiedzieć dlaczego a przynajmniej powinieneś jeśli zdałeś prawo jazdy.
Szkoda, że Ci w dupę nie wjechał - wtedy byłaby Twoja wina, bo wyprzedziłeś i zajechałeś gościowi drogę hamując przy tym bez powodu.
Złotówy takie akcje chętnie wykorzystują do darmowej naprawy swoich przytyranych aut.
Złotówy takie akcje chętnie wykorzystują do darmowej naprawy swoich przytyranych aut.
Jak dla mnie to ten przedostatni "tag" pod filmem dotyczy autora
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie