@crankshaft jesteś p🤬lonym debilem. Kierunkowskaz wrzucasz kiedy zmieniasz kierunek jazdy a nie jak zjeżdżasz z drogi z pierwszeństwem. Prawko jeśli je masz to chyba tylko z paprykowych. Taksówkarz jest bucem ale na to pomaga tylko ołów kaliber 5.56, ostrzegawczy magazynek w tył głowy na pewno ostudziłby jego zapał do szybkiego wymuszania. Jak dla mnie taki kretyn od teraz powinien móc tylko prowadzić wózek inwalidzki... swój.
K🤬a, gdzieś ty prawo jazdy zdawał. Ołów 5 (k🤬a debilu, przecinek, nie k🤬a żadna kropka) 56 toś ty widział tylko na filmach. Bo co to jest płaszcz pocisku nawet nie wiesz. Ołów to ty możesz mieć w środku. Ostrzegawczy magazynek w tył głowy? Ty k🤬a czytasz co piszesz? Jest bardzo możliwe, że masz też więcej ołowiu niż rozumu w głowie. Nawet jednego nie potrafisz pojąć. Akurat w tym miejscu takie wymuszenia można kręcić 100 razy dziennie. Ale to jeszcze trzeba mieć mózg, nie ołów w tej pustej kapucynie. Bo gdybyś to chociaż raz widział, to byś wiedział jedno. Że ten co jedzie z pierwszeństwem to się tam kula góra 30 na godzinę. I wtedy by złotówa zdążył. Jesteś tak głupi, że nie potrafisz zauważyć, jak specjalnie przyśpiesza twój idol? A po co ja się pytam, przecież to już dawno zostało ustalone.

Za to zapewne ciule na tym skrzyżowaniu skręcając w lewo - nie włączają. Janusze oszczędności na żarówkach.

Chciałem to samo napisać co @nepster - do wszystkich ułomów (a największy to crankshaft), którzy pytali o kierunkowskaz przyjeździe na wprost.
Za to zapewne ciule na tym skrzyżowaniu skręcając w lewo - nie włączają. Janusze oszczędności na żarówkach.
Wybacz ziomuś ale w tej sytuacji akurat to gość powinien włączyć kierunkowskaz. Dlaczego? Popatrz na znaki poziome a będziesz wiedzieć dlaczego a przynajmniej powinieneś jeśli zdałeś prawo jazdy.
Złotówy takie akcje chętnie wykorzystują do darmowej naprawy swoich przytyranych aut.

k🤬a juz nie mogłeś go przepuścić? tylko trzeba trąbić i nie wiadomo co robic... ja pierdziele, widziałes ze jedzie trzba było minimalnie zwolnic i było by git.. ale co zrobic jak sie jest wieśniakiem. ciekawe czy ty szczesliwy jestes jak nikt cie nie chce wpuścić a sie spieszysz
odpowiedz sb szczerze sam
K🤬a w dupę j🤬a mać. Jak widzę te pseudo-skróty ''bd'' ''sb'' to już wiadomo że gimbaza atakuje. Do c🤬ja pana takie to trudne czy lenistwo bierze górę napisać ''będę'' ''sobie'' Stary was z armaty karmił, że nie potraficie pisać po polsku ?