Ty k🤬a mam nadzieję że nie jeździsz niczym innym jak rowerem po bułki
Jeżeli ktoś tu wini nagrywającego to jest totalnym przyjebem, c🤬l z tira na ciągłej w zabudowanym, gość włączył się do ruchu na swój pas upewniając się, że nic na nim nie jedzie, nie spodziewał się, że dostawca konserw odp🤬li taki manewr.
Kierowca nagrywający domniemywamy że ma obowiązek ustąpić pierszeństwa pojazdom znajdującym się na drodze z pierszeństwem. i nie ma znaczenia czy jest tam ciągła czy tir wyprzedza i czy tobie się coś wydaje. I tak serio jestem ekspertem. a ty mam nadzieję że jeżdzisz komunikacją miejska.

a jak to jest na wsiach?? wyjezdzasz z bocznej jakiejs z prawej np daleko jedzie tir ty zdazysz wyjechac w prawo w jego strone a ktos zaczal go juz wyprzedzac ale ty go nie widzisz na wsiach niema pasow liń na drogach ...
A kto k🤬a na wsi wyprzedza? W Rosji wiadomo wszystko możliwe i dozwolone bo pędzą do dobrozmianu
Powinni go nap🤬lać kijami aż będzie fioletowy jak bakłażan.
No ja p🤬le... szacun i piwko za piękne określenie.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Wyjazd z jakieś budowy, czy inny c🤬j.
Moim zdaniem sytuacja dość kontrowersyjna - bo i nagrywający sprawnie wyjeżdżając zdążył przed tą wywrotką, ale i kierowca ciężarówki miał prawo tam wyprzedzić.
przyjrzyj sie tumanie, że tirowy zj🤬iec zaczal wyprzedzanie na ciągłej.
U nas niestety za kolizję odpowiadałby ten co wjeżdżał na drogę. Tirowy zj🤬iec odpowiadałby tylko za wyprzedzanie na ciągłej za co zostałby ukarany mandatem, ale nie byłby uznany winnym kolizji bo był na drodze z pierwszeństwem. Tak niestety jest i bądźcie tego zawsze świadomi. Może ruscy mają inne przepisy ale u nas tak by było.
Jeżeli ktoś tu wini nagrywającego to jest totalnym przyjebem, c🤬l z tira na ciągłej w zabudowanym, gość włączył się do ruchu na swój pas upewniając się, że nic na nim nie jedzie, nie spodziewał się, że dostawca konserw odp🤬li taki manewr.
Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy, bo widać pojęcia to ty nie masz. Potem się rozbijają takie gamonie i zdziwieni, że ich wina.
Wyprzedzanie na podwójnej ciągłej nie było bezpośrednią przyczyną kolizji
I kolejny tuman... Wczoraj się urodziłeś czy co? Tirowiec dostanie mandat za wyprzedzanie, a winnym kolizji będzie autor nagrania, bo musi ustąpić wszystkim, nawet tym którzy jadą pod prąd, tyłem, czy k🤬a lecą nad drogą.
I kolejny tuman... Wczoraj się urodziłeś czy co? Tirowiec dostanie mandat za wyprzedzanie, a winnym kolizji będzie autor nagrania, bo musi ustąpić wszystkim, nawet tym którzy jadą pod prąd, tyłem, czy k🤬a lecą nad drogą.
Nigdy sie nie dowiem kto co dostał. Jest nagranie i majac taki dowod pieski inaczej moga podejsc do tematu.
Promujesz ten nowy zwrot, jakbyś go sam wymyślił.
P.S. Nie jestem kierowcą ciężarówki.
Przepraszam a mogę używać słoikoszczoch czy też nie? Nazywam tak te miernoty od około trzech lat kiedy jeden z tych zawodowców wyrzucał do śmieci butelki ze szczochami przy mojej firmie.
Ewidetna wina debila, który nagrywa
Wyjeżdżając z podporządkowanej drogi, jego obowiązkiem
jest się k🤬a upewnić, że ma taką możliwość
Za to kierowca tirowca - pierwsza klasa. Szacun za umiejętności
Kierowca tira powinien dożywotnio stracić prawo jazdy na tira i iść siedzieć
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
W tym przypadku, zarówno nagrywający jak i kierowca tira dostaliby mandaty. Tirowiec dostałby za przekroczenie ciągłej, a nagrywający dostałby za spowodowanie kolizji i nieustąpienie pierwszeństwa. Kierowca wbrew pozorom spowodował kolizje (w świetle prawa).
Zapamiętajcie tą zasadę, bo mało kto o tym wie, a wiedza na ten temat może uratuje wam życie a przynajmniej oszczędzi kłopotów finansowych.