Dlaczego są tu wszędzie filmiki z dziećmi ...... Za chwile połowa sadola bedzie pedofilami
( film pierwsza klasa
)
( film pierwsza klasa

z c🤬jami się na łby pozamienialiście? dzieci często nie potrafiąc wymówić swojego imienia tworzą coś co brzmi dla nich podobnie, a rodzice adaptują te nazwy bo tak dla dzieciaka łatwiej. Kiki może pochodzić od jakiegokolwiek imienia na K.
aaaaa zapomniałem że mamy łikend i trzeba odreagować hejtem, wszak jutro szkoła
aaaaa zapomniałem że mamy łikend i trzeba odreagować hejtem, wszak jutro szkoła
Rems napisał/a:
jak można nazwać dziecko w Polsce... KIKI. Przecież k🤬a małpy albo psy noszą takie imiona, za takie kaleczenie dzieci powinny być kary bo później wyrastają zakompleksieni psychopaci albo dziewczyna będzie chciała sobie udowodnić, że jej imię nikomu nie przeszkadza i będzie dawała dupy na prawo i lewo.
Oczywiście nie pomyślałeś, że to może być zdrobnienie, albo jakieś przezwisko? Mój młodszy brat ma na imię Mikołaj, a cała rodzinka i tak mówi na niego Miki.

Z tego co mi się wydaje, w PL imiona dziewczęce przy rejestrowaniu powinny się kończyć na A. Więc ta dziewczynka nie ma na imię KIKI - musi to być zdrobnienie.

Zdrobnienie od Kikimory. Pewnie rodzice to fani Wiedźmina.

@Rems
nie kazdy jest zacofany i się wstydzi swojego imienia
nie kazdy jest zacofany i się wstydzi swojego imienia
Lewcia napisał/a:
Z tego co mi się wydaje, w PL imiona dziewczęce przy rejestrowaniu powinny się kończyć na A. Więc ta dziewczynka nie ma na imię KIKI - musi to być zdrobnienie.
Nope, jest kilka imion żeńskich, co prawda obcego pochodzenia, ale używanych w Polsce, np. Beatrycze

To że powiedział do niej/niego Kiki,to nie znaczy k🤬a że musi mieć tak na imię.Mój brat ma na imię Mikołaj i rodzice też mówią na niego kiki bo sam mając 4 lata tak siebie nazywa.