Los Colorados - Hot & Cold (Kate Perry)
The Baseballs - Umbrella (Rihanna)
Hayseed Dixie - Ace Of Spades (Motorhead)
The Zimmers - My Generation (The Who)
Unknown - Nothing Else Matters (Metallica)
Richard Cheese - Guerilla Radio (Rage Against The Machine)
Jeżeli znacie jakieś ciekawe covery to też wrzucajcie!
Roszp, skoro to nic takiego to pokaż nam że potrafisz lepiej....aa sory, przecież jesteś małym, szarym, internetowym hejtem
Jak dla mnie koleś przeciętny tym bardziej że gra cover.
Moim skromnym zdaniem ten koleś prezentuję dużo lepszy poziom tym bardziej że gra swój kawałek :
BociaNq, jednocześnie? Ty rozumiesz to słowo?
Zajrzyj proszę do słownika zanim na kogoś wjedziesz.
Lepiej grać na jednym instrumencie a porządnie, niż na 3-4 byle jak.
demonkuba16, nie znasz mnie i mówisz że nie potrafię lepiej? To jest dopiero internetowe napinactwo! i Hipokryzja na dodatek. Owszem, na perkusji nie gram. Gitara jest jednak moją mocną stroną i powtórzę jeszcze raz swoje słowa: ten cover jest do bani. Pod każdym p🤬lonym względem. Nawet brzmienie jest na tyle c🤬jowe, że się tego słuchać nie da.
István Báthory, no i ten gość już prezentuje technikę. Ponadto jak widzę jest oburęczny, co dla perkusisty jest ogromną zaletą (popatrzta jak zmienia rękę na werblu)
przecież to jest poziom niżej od dubstepu :/ co w tym niesamowitego ciągle to samo GOWNO !
Roszp napisał/a:
demonkuba16, nie znasz mnie i mówisz że nie potrafię lepiej? To jest dopiero internetowe napinactwo! i Hipokryzja na dodatek. Owszem, na perkusji nie gram. Gitara jest jednak moją mocną stroną i powtórzę jeszcze raz swoje słowa: ten cover jest do bani. Pod każdym p🤬lonym względem. Nawet brzmienie jest na tyle c🤬jowe, że się tego słuchać nie da.
Ja Hipokryta? Sam piszesz że nie grasz na perkusji a w wypowiedzi w której go krytykujesz piszesz głównie o niej.... hmm. Wychodzi tak czy inaczej na to że na perkusji lepiej grać nie potrafisz
Czy muszę naprawdę na niej grać, żeby znać tajniki gry zawodowych perkusistów? Te podstawowe? Bo grając z nimi nie potrafię niby rozróżnić, który jest dobry, a który musi chyba jeszcze potrenować? Serio? Posługując się retoryką Korwina - Czy muszę być piekarzem, żeby wiedzieć że chleb jest dobry? Idąc dalej (tak stopniowo, żeby mózg Ci się nie przegrzał): czy muszę być piekarzem, żeby wiedzieć co to jest zakwas?
Nagraj coś i wrzuć to ocenimy;) Bedziesz lepszy to zwrócę honor
Konto usunięte
2012-08-29, 18:34
Never gonna give/smells like teen spirit
ciekawe połączenie czy profanacja Nirvany?
Konto usunięte
2012-08-29, 18:43
W tym wypadku Rick Rollowanie jest nawet znośne.
gdzieś to już widziałem, cycków nie da się pomylić! Ale nie jestem pewien czy tutaj czy nie. Dlatego, piwo!
hahah pamiętam początki, jak nikt nie wiedział o tym, ze to polka i szły uwielbiane przez tych idiotów komentarze
-amazing voice/r🤬ałbym
a ona odpisała w końcu, że jest polką i rozumie co piszą.... i nagle cisza z takimi komentami

a było ich od cholery
Konto usunięte
2012-09-10, 23:56
wywaliła cycki na wierzch i weź się tu skup na piosence
Wywaliła cycki ? To już nawet zwykłego dekoltu mieć nie można ? - w tym przypadku z resztą nieduży. Jak Tobie tak ciężko to zamknij oczy i posłuchaj, bo dziewucha naprawdę ma talent... ale co Ty możesz o tym wiedzieć... dla Ciebie to tylko "100% r🤬able"