Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-11-04, 9:49
Ruskie mają jego namiary a debil jeszcze się taką "jazdą" chwali w sieci. Powinni go za to do łagru wpierd***ć
Zgłoś
ChybaTy1 2013-11-04, 10:21
GTA motherfucker!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-04, 10:49
Tylko czekać jak jakiś Wołodia w Wołdze, albo Ładzie przyp🤬oli mu i potem pociśnie serią z kałasza.
Zgłoś
anetamineta 2013-11-04, 10:52
mam nadzieje ze trafi na stopcham ,oni tez sa od sk🤬ysyna

podpis użytkownika

ale jaja
Zgłoś
hubi96 2013-11-04, 10:54
zygmuntor napisał/a:

Rosja. Nazywa się Andrey Viktorovich Rybakin...

Frank Drebin go ujarzmi
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-04, 14:53 1
p🤬li zasady i nie jest frajerem
Zgłoś
miskolargol 2013-11-04, 15:29
wyglada jaby jezdzil smietnikiem.
Zgłoś
Sick_Stick 2013-11-04, 17:58
@up, ale wy zj🤬i jesteście. Wy to niby wszystko według prawa i jeszcze w koreczku po kilkadziesiąt minut stoicie, co? Gość znalazł zajebisty patent, a jeździ zajebiście.

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
karinawaw 2013-11-04, 20:25
@up
Chciałabym zobaczyć Twoją reakcje jak by Ci przerysował samochód.. o ile w ogóle masz samochód. No ale jak nie to jak by zasuwał po chodniku i Cię minął rozpędzony.. Koleś jest chory psychicznie i nie powinien być dopuszczony do jazdy. I tak stoję w korku kilkadziesiąt minut, ale przynajmniej mam prawko i nie mam tylu mandatów. A OC mam niskie za bezszkodową jazdę. A on w najlepszym wypadku wygra trochę czasu.
Zgłoś
Herhard 2013-11-04, 22:21
powinien ktoś c🤬ja zatłuc łopatą.
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-11-04, 22:59
Sick_Stick napisał/a:

@up, ale wy zj🤬i jesteście. Wy to niby wszystko według prawa i jeszcze w koreczku po kilkadziesiąt minut stoicie, co? Gość znalazł zajebisty patent, a jeździ zajebiście.

Ty jesteś jakiś p🤬lnięty, czy tylko głupi? Patent znalazł? Weź się człowieku odklej od komputera, zdaj prawo jazdy i przejdź się tak po chodniku. Zobaczymy jak długo taki "patent" na omijanie korków zda egzamin w Twoim wydaniu.
Koleś na filmie nadaje się jedynie do odstrzału, zap🤬la po chodnikach, dzieci, dorośli i starsi na chodniku a on sobie korek omija. C🤬j mnie strzela jak takie coś widzę, na szczęście karma zawsze wraca. Życzę mu, żeby kiedyś trafił na czeczeńską rodzine która nie dość, że spuści mu wp🤬l to jeszcze wyr🤬a go w tym jego UAZIE a później go podpali.
Zgłoś
Sick_Stick 2013-11-05, 12:34
Eliot Imperio napisał/a:

Ty jesteś jakiś p🤬lnięty, czy tylko głupi? Patent znalazł? Weź się człowieku odklej od komputera, zdaj prawo jazdy i przejdź się tak po chodniku. Zobaczymy jak długo taki "patent" na omijanie korków zda egzamin w Twoim wydaniu.
Koleś na filmie nadaje się jedynie do odstrzału, zap🤬la po chodnikach, dzieci, dorośli i starsi na chodniku a on sobie korek omija. C🤬j mnie strzela jak takie coś widzę, na szczęście karma zawsze wraca. Życzę mu, żeby kiedyś trafił na czeczeńską rodzine która nie dość, że spuści mu wp🤬l to jeszcze wyr🤬a go w tym jego UAZIE a później go podpali.

Prawko mam, ale mieszkam w UK i tu takie rzeczy nie przejdą. W Rosji jest taki burdel, że nawet lizaka na niego nie wyciągną.
Jakbyście nie zauważyli to on na kompie to wszystko przyśpieszył. A jak widać, samochód nawet nie tknięty.

A zresztą c🤬j z wami

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
JanJankowski 2022-10-18, 7:30
C🤬j z Glovo?
Zgłoś