Rosja. Nazywa się Andrey Viktorovich Rybakin. Jego profil na VKontakte: vk.com/a.rybakin źródło: ochevidets.ru/rolik/58057/
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:41
Ruskie mają jego namiary a debil jeszcze się taką "jazdą" chwali w sieci. Powinni go za to do łagru wpierd***ć
zygmuntor napisał/a:
Rosja. Nazywa się Andrey Viktorovich Rybakin...
Frank Drebin go ujarzmi
@up
Chciałabym zobaczyć Twoją reakcje jak by Ci przerysował samochód.. o ile w ogóle masz samochód. No ale jak nie to jak by zasuwał po chodniku i Cię minął rozpędzony.. Koleś jest chory psychicznie i nie powinien być dopuszczony do jazdy. I tak stoję w korku kilkadziesiąt minut, ale przynajmniej mam prawko i nie mam tylu mandatów. A OC mam niskie za bezszkodową jazdę. A on w najlepszym wypadku wygra trochę czasu.
Chciałabym zobaczyć Twoją reakcje jak by Ci przerysował samochód.. o ile w ogóle masz samochód. No ale jak nie to jak by zasuwał po chodniku i Cię minął rozpędzony.. Koleś jest chory psychicznie i nie powinien być dopuszczony do jazdy. I tak stoję w korku kilkadziesiąt minut, ale przynajmniej mam prawko i nie mam tylu mandatów. A OC mam niskie za bezszkodową jazdę. A on w najlepszym wypadku wygra trochę czasu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie