Sp🤬olił? W 2 lata zrobił więcej dobrego dla gospodarki niż jakikolwiek inny rząd po 89. Tu nawet nie ma co mówić o rządzie Donka, który albo się op🤬la albo rozp🤬ala nam gospodarkę.
Głosowałem na PiS tylko dlatego, że nie było żadnej normalniejszej opcji(Korwin, którego nie było w większości okręgów). Tak, Jarek na pewno nie jest charyzmatycznym politykiem, ale i tak robi o wiele mniejszą wiochę niż taki Komorowski.
Mniej TVN-u, skupić się na tym co faktycznie dana partia zrobiła, a nie patrzeć po wizerunku medialnym.
Głosowałem na PiS tylko dlatego, że nie było żadnej normalniejszej opcji(Korwin, którego nie było w większości okręgów). Tak, Jarek na pewno nie jest charyzmatycznym politykiem, ale i tak robi o wiele mniejszą wiochę niż taki Komorowski.
Mniej TVN-u, skupić się na tym co faktycznie dana partia zrobiła, a nie patrzeć po wizerunku medialnym.
Czarne wołgi po was przyjadą wy belzebuby!

podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
Mam 23 lata i stwierdzam że za Jarko było lepiej, niestety taka jest smutna przykra prawda. Tusk zasłania się wszystkim czy sie da byle uniknąć konsekwencji.

K🤬a co za gówno, każdy komu się to podoba musi byc pop🤬lony albo mieć 10 lat...
ITT: gimboateisci i pół mózgi popierające palikmiota bo on taki 'nowoczesny' przykład: "zrzucic krzysz, równouprawnienie bo to ważniejsze niż kryzys!"
aha i jestem za KNP a nie za pis
zainteresowanych zapraszam na priva ale nie gwarantuje ze odpowiem
aha i jestem za KNP a nie za pis
zainteresowanych zapraszam na priva ale nie gwarantuje ze odpowiem
podpis użytkownika
Zakonnik III aksjomatu

prawda jest taka ze niema na kogo glosowac
wszyscy tacy sami tylko ubrani w inne piorka
yeabac polityke!
wszyscy tacy sami tylko ubrani w inne piorka
yeabac polityke!
Exoone napisał/a:
K🤬a co za gówno, każdy komu się to podoba musi byc pop🤬lony albo mieć 10 lat...
K🤬a masz 23 lata, a już Cie beret uciska w dynie

glosujcie dalej na po i pis "dla brechtu" - dzieki wam myslacy maja napewno "lepiej"
demokracja - 90% idiotow kontra 10% myslacych
pakicito napisał/a:
glosujcie dalej na po i pis "dla brechtu" - dzieki wam myslacy maja napewno "lepiej"
Ty oczywiście jesteś te 10% myślących i głosujesz na JKM niespełna rozumu.