Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tigerqaz 2013-02-21, 21:05
Jak dla mnie jest rozpuszczonym bachorem, "zawód syn"
Ciekawe czy chociaż umiałby wymienić baterie w pilocie ???
Zgłoś
Kóba 2013-02-21, 21:05
Ten debil prowadzący, pierwszy raz znalazł kogoś głupszego od siebie do wywiadu
Zgłoś
Bartors 2013-02-21, 21:07
Plecionkarz, jakiej klasy, powiedział że zarabia dziennie 10 000 PLN czyli w najlepszym wypadku dochody jego to 10 000*365=3 650 000 PLN. To są jego wpływy, trzeba odjąć wydatki na promocje, vat, pensje dla pracowników, rozwijanie firmy et cetera. Przedsiębiorcą jest co najwyżej średnim, oczywiście pomijając jego młody wiek, prawdziwi "potężni" przedsiębiorcy mają te miliony zysku a nie wpływu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 22:39
Bardziej uwierzę w to że wam zapłacił żebyście zrobili o nim odcinek

@zobaczcie końcówkę bo warto, mówi mu wprost że udaje i mu nie wierzy a tamten pieprzy od rzeczy
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 23:32
Bartors napisał/a:

Plecionkarz, jakiej klasy

powiedziałem to z przekąsem
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 1:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
abcdefghaijklm 2013-02-22, 1:29 1
do ostatniego pytania myslalem ze film to straszne gowno. ogladac glownie koncowke !
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 19:15
jak powiedzial "no nie tylko dziewczyne" to z miejsca wylaczylem, nie bede pedalow ogladal
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem