porażka...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
@Inferno88x
O golfie słyszałem tylko, że zaliczył 72 dołki w 34 uderzenia. Za to wmówił poddanym, że wynalazł hamburgery. Po zbudowaniu fabryki ogłosił wszem i wobec, że "Postanowił zapewnić wysokiej jakości pieczywo i frytki studentom, wykładowcom i naukowcom mimo tego, że kraj znajduje się w kryzysie ekonomicznym".
Kim Ir Sen z kolei radośnie twierdził, że potrafi zmieniać piasek w ryż, a rzeki przepływa na liściach.
Generalnie dyktatorzy to goście z dużą fantazją
O golfie słyszałem tylko, że zaliczył 72 dołki w 34 uderzenia. Za to wmówił poddanym, że wynalazł hamburgery. Po zbudowaniu fabryki ogłosił wszem i wobec, że "Postanowił zapewnić wysokiej jakości pieczywo i frytki studentom, wykładowcom i naukowcom mimo tego, że kraj znajduje się w kryzysie ekonomicznym".
Kim Ir Sen z kolei radośnie twierdził, że potrafi zmieniać piasek w ryż, a rzeki przepływa na liściach.
Generalnie dyktatorzy to goście z dużą fantazją
W naszej TVP też brakuje takiego lektora.
Wyobraźcie sobie jak taki głos w podekscytowaniu mówi, że zniknęło bezrobocie wśród młodych ludzi(znajomych rudego)
Wyobraźcie sobie jak taki głos w podekscytowaniu mówi, że zniknęło bezrobocie wśród młodych ludzi(znajomych rudego)
A nie sadzicie, ze moze tam ludzie sa szczesliwi i dobrze zyja, maja dobrego dyktatora. A te posmiewisko z Kima i te gadanie, ze tam tak zle to poprostu propaganda jedynego slusznego ustroju, w ktorym zyjemy - dupokracji? Przeciez nikt tam nie byl i nie wie jak tam jest, a tv klamie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie