MaGisTeer napisał/a:
Serio jesteś taki niepełno sprytny by tłumaczyć innym ze to na niby?
Jak ktos Ci opowiada zart to tez mówisz ze to tez nie jest na prawdę?![]()
Po pierwsze, jeżeli kogoś chcesz obrazić pisząc o nim „niepełnosprytny", to chociaż napisz to słowo poprawnie, bo atakujesz sam siebie.
Po drugie, przeczytaj sobie komentarze i przemyśl, czy wszyscy na pewno załapali, że to jest ustawione.
Pozdrawiam
Dystans do siebie to jednak bardzo ważna rzecz, c🤬j w dupe tym którzy go nie mają.
Miałem kiedyś taką dziewczynę która lubiła się bawić w związywanie itp... Przy znajomych śmiała się z przyrodzenia ze niby małe, takie żarty i w ogóle (18 cm więc bez podśmiec🤬jków że 12 czy coś w ten deseń)... No i związałem sukę jak zawsze, rozp🤬alając jej odbyt, byliśmy jeszcze na chwilę, ale nigdy nie powtórzyła żartu. W autobusie klaskali, na przystanku prosili o bis.
podpis użytkownika
Chciałbym spróbować z laską w drugą dziurkę, ale boje się że zajdzie w ciąże.
Seksowny napisał/a:
Przy znajomych śmiała się z przyrodzenia ze niby małe
Ale jej, czy Twoje?
tranzystor napisał/a:
Ale jej, czy Twoje?
Mój fiut, przyjacielu.
podpis użytkownika
Chciałbym spróbować z laską w drugą dziurkę, ale boje się że zajdzie w ciąże.

Seksowny napisał/a:
Miałem kiedyś taką dziewczynę która lubiła się bawić w związywanie itp... Przy znajomych śmiała się z przyrodzenia ze niby małe, takie żarty i w ogóle (18 cm więc bez podśmiec🤬jków że 12 czy coś w ten deseń)... No i związałem sukę jak zawsze, rozp🤬alając jej odbyt, byliśmy jeszcze na chwilę, ale nigdy nie powtórzyła żartu. W autobusie klaskali, na przystanku prosili o bis.
Biorąc pod uwagę ten wpis, twój nick ,,seksowny" oraz podpis ,,seks pozdrawia" nie pozostaje mi nic innego niż napsiać;
Nie przejmuj się. Są ludzie niscy, brzydcy z małymi fiutkami, którzy swój pierwszy raz przeżyli nawet po 30 roku życia.
Ważne jest to, żebyś żył w zgodzie ze sobą, nie myślał za dużo o seksach, nie oszukiwał sam siebie pisząc głupoty po forach. Popracuj nad sobą, zrobisz fajną sylwetkę to nawet 165cm wzrostu i twarz jak but typu klapek nie będzie przeszkodą w podboju kobiecego krocza. Jak dobrze ogarniesz lingwistykę waginalną to nawet fiuta ci nie trzeba żeby wywołać łechtaczkowe tornado.
Tylko nie miej zbyt wygórowanych wymagań, grunt to żeby c🤬a była mniej więcej na swoim miejscu.
Powodzenia