👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mi to obojętne bo często tam filmów nie oglądałem. Jak było 720p to dźwięk do dupy i już wolałem 480p.
Najczęściej oglądam na www.playtube.pl
Jeśli tam nie ma filmu, którego szukam to szukam w google i wyszukuje mi m.in. cda.pl - też można oglądać.
Dla mnie to nie problem, że kinomaniak został zamknięty.
Najczęściej oglądam na www.playtube.pl
Jeśli tam nie ma filmu, którego szukam to szukam w google i wyszukuje mi m.in. cda.pl - też można oglądać.
Dla mnie to nie problem, że kinomaniak został zamknięty.
Ponoć głównym powodem było udostępnienie Django, szkoda strony, naprawdę potężna baza wideo, ale myślę, że powrócą. Jak serwery znajdują się na jakiejś wyspie na drugim końcu świata to prawo ich nie dosięgnie.

kiedyś było już tak, że kinomaniak nie działał przez jakiś miesiąc ale potem wróciło wszystko do normy. Pewnie znowu przerzucą serwer do jakiegoś zimbwabwe albo innej etiopii czy tam na kajmany i bedzie chodzić. Ale w sumie wtedy nie pisało "the end" tylko coś o przerwie czasowej. Także już sam nie wiem do końca czego się można spodziewać

podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie