👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

-Martyna chciałem Cię o coś zaptać.
-O co?
-A kkkkiedy tata odda mi moje pieniądze?
-O co?
-A kkkkiedy tata odda mi moje pieniądze?

ufff, juz myslalem, ze Klan wycofali z sadistica... Dzieki bogu nie!

I to jest właśnie dramat naszych czasów: Ludzie nauczyli się wzruszać przy scenach, których głównym bohaterem jest chłopak z zespołem downa błaznujący pod scenariusz jakiegoś żałosnego pajaca, w napięciu trzyma ich Ukryta Prawda czy Pamiętniki z Wakacji, spotkanie z wyższą kulturą mają przy Mam Talent czy You Can Dance, a później idą spać po wylaniu morza łez przy brazylijskich telenowelach. Nie ma więc co się dziwić, że społeczeństwo powoli zbliża się poziomem IQ do poziomu ameby - jak ma być mądre, skoro serwuje się ludziom pranie (z) mózgu takimi syfami i skoro ludzie już sami chętnie się jemu poddają? Chyba nikt normalny nie liczy na to, że dobre wychowanie otrzyma dziecko od rodziców, którzy wiedzę o życiu czerpią z Rozmów w toku...

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
RYSIEK zabrał PIENIĄDZE z sobą do GROBU bo UMARŁ
stwierdzasz zgon?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie