Dobrze ze piekarz ma czyste łapy i gruchy nie wali do ciasta uf uf co do reszty się zgodzę a pieczywo lepiej robić samemu hehe
Szacun jarasz się ze możliwe ze kobieta dała Ci piwo nie no kot jesteś,
Ty, z choinki się urwałeś? Zrozum kontekst, a nie stawiaj tez, bo na głupka wyjdziesz, mordo.
Zaczekaj aż Twojego posta Majeńka, Nome i Joseed przeczytają!
Ja przygotuje już czajnik na taki skok temperatury! Energia cieplna za darmochę!
czemu zakładasz, że wiesz co myślimy, ja akurat dałam mu plusa za posta
Jak by mi tak moją babę klepnął, to nie wiem czy by się tak szczęśliwie skończyło.
Nikt Ci baby nigdy nie dotknął? To jak się witasz? Lewą?
czemu zakładasz, że wiesz co myślimy, ja akurat dałam mu plusa za posta
To faktycznie zaskakujesz!
Dałas go po przeczytaniu mojego posta, czy przed czytaniem? Tak z ciekawości pytam.
To faktycznie zaskakujesz!
Dałas go po przeczytaniu mojego posta, czy przed czytaniem? Tak z ciekawości pytam.
dałam mu plusa zanim dodarłam do twojej wnikliwej analizy moich poglądów

dałam mu plusa zanim dodarłam do twojej wnikliwej analizy moich poglądów
Ale ta analiza opierała się wyłącznie na Twoich wypowiedziach, które jeszcze trochę pamiętałem!
Oczywiście słowo w słowo ich nie powtórzę, ale ogólnie takie one były.
Ale ta analiza opierała się wyłącznie na Twoich wypowiedziach, które jeszcze trochę pamiętałem!
Oczywiście słowo w słowo ich nie powtórzę, ale ogólnie takie one były.
nic o mnie nie wiesz i jak każdy prawdziwy mężczyzna, w ogóle nie rozumiesz kobiet

ale próbuj, próbuj...
nic o mnie nie wiesz i jak każdy prawdziwy mężczyzna, w ogóle nie rozumiesz kobiet
ale próbuj, próbuj...
Już się dawno poddałem i w moim wieku nie mam już takiej potrzeby, by zrozumieć za wszelka cenę.
Ba! Jakby tak mnie typ klepnął to sama bym mu oddała

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie