Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Baronessa 2025-01-18, 13:58
Nieźle wytarmosiło. Jest szansa, że zjeb zdechł...
Zgłoś
StaryIdiota 2025-01-18, 14:09 2
inspiron1992 napisał/a:

Zaj🤬 jak peretti o kant muru hehe

Ten panicz, akurat typem był dziecka bananowego, tak jak większość "lepszych" dzieci - kończy marnie. Mając takie pieniądze można stawiać na wiedzę: mógłby opłacić wielu specjalistów, co mogliby jemu przekazać konkretną wiedzę... po co, lepiej dupeczki, słodkie c🤬ki, majestatyczne bankieciki, szybkie samochody, proszek biały... Szkoda, bo marnuje się takich chłopców, przez c🤬jowe wychowanie - później dorosłego mężczyznyny już nie szkoda, nie szanuje siebie, tym bardziej nie będzie szanował innych.

Pozdrawiam ze Śląska!
Zgłoś
weźsięogarnij 2025-01-18, 15:18
chów klatkowy
Zgłoś
dumad 2025-01-18, 19:38
Już po pierwszej sekundzie zauważyłem że taka klatka c🤬ja mu pomoże. Przecież tak się klatki nie montuje, typ sobie sam ją chyba zrobił i myslal że będzie nieśmiertelny ale jak widać zdziwił się tak bardzo że mu wizję odcięło

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
mateusz7945 2025-01-18, 20:11
siła odśrodkowa do wypchnęła z powodu zbyt wielkiej prędkości, chciał utrzymać się toru a tu pyk opony straciły przyczepność i gotowe 🫣😊
Zgłoś
Gaiseric 2025-01-18, 20:13
Civic V, one lubią zarzucać dupą.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-18, 21:59 1
To jest gówno, a nie klatka. Pewnie sam, pusty dekiel bez jakiejkolwiek wiedzy, ją robił.
Zgłoś
Hyperion 2025-01-18, 22:41
Aaltonen napisał/a:

Honda syfik, kubeł, brak pasów i brak mózgu. Szkoda tylko, że miał tę pseudo-klatkę.

Wydaje mi się, chociaż ekspertem nie jestem, że gdyby ten idiota nie miał zapiętych pasów, to by latał po całym samochodzie, lub nawet by wyleciał. Drugą rzeczą jaką zauważyłem jest to, że gdy pojazd już się zatrzymał, to skończył na dachu, a idiota zza kierownicy wisiał przypięty do fotela. Gdyby nie miał pasów, to leżałby na dachu. Zgadzam się z tobą w kwestiach: Honda syfik, kubeł i brak mózgu. Zwłaszcza z tym ostatnim.
Zgłoś
44done44 2025-01-19, 1:11 2
Szary_Jeleń napisał/a:

To jest gówno, a nie klatka. Pewnie sam, pusty dekiel bez jakiejkolwiek wiedzy, ją robił.

dumad napisał/a:

Już po pierwszej sekundzie zauważyłem że taka klatka c🤬ja mu pomoże. Przecież tak się klatki nie montuje, typ sobie sam ją chyba zrobił i myslal że będzie nieśmiertelny ale jak widać zdziwił się tak bardzo że mu wizję odcięło

Takie pseudo klatki można kupić gotowe, omijają deskę rozdzielczą i można je zamontować bez rozbierania całego auta, najczęściej są skręcane.
W tym przypadku klatka jednak pomogła, uchroniła przed zmiażdżeniem kabiny pasażerskiej, auto to Civic Eg z początku lat 90.

Na dzisiejsze standardy można powiedzieć papierowa konstrukcja.
Do budowy klatki potrzebna jest giętarka trzpieniowa (profesjonalny i drogi sprzęt), w warunkach domowych nie da się pogiąć rur bez ich deformacji.
Zgłoś
ANALizator777 2025-01-19, 8:32
Mam nadzieję że w prosektorium lekarz prowadzący sekcje wydyma go w dupe

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
dumad 2025-01-19, 21:53
44done44 napisał/a:

Takie pseudo klatki można kupić gotowe, omijają deskę rozdzielczą i można je zamontować bez rozbierania całego auta, najczęściej są skręcane.
W tym przypadku klatka jednak pomogła, uchroniła przed zmiażdżeniem kabiny pasażerskiej, auto to Civic Eg z początku lat 90.
Na dzisiejsze standardy można powiedzieć papierowa konstrukcja.
Do budowy klatki potrzebna jest giętarka trzpieniowa (profesjonalny i drogi sprzęt), w warunkach domowych nie da się pogiąć rur bez ich deformacji.

Przecież zmiażdżyła kabinę pasażerska po pierwsze a po drugie dach tak się wgniotl że kierowca uderzył głową o dach podczas dachowania
Po trzecie nie pomogła

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Gaiseric 2025-01-23, 1:33
dumad napisał/a:

Po trzecie nie pomogła

Bez tej klatki kierowca byłby mielonką od pasa w górę.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Llama 2025-01-23, 1:43
Na c🤬j mu ta klatka jak pasów wielopunktowych nie zamontował, poza tym klatka sama w sobie c🤬jowa, brakuje wzmocnienia ukośnego na dachu chociaż gdyby było to by pewnie sobie łeb rozj🤬
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-25, 6:07
Jęknął jak ja przy j🤬iu lol.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś