podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zaj🤬 jak peretti o kant muru hehe
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzipodpis użytkownika
Hitler był lewakiemHonda syfik, kubeł, brak pasów i brak mózgu. Szkoda tylko, że miał tę pseudo-klatkę.
To jest gówno, a nie klatka. Pewnie sam, pusty dekiel bez jakiejkolwiek wiedzy, ją robił.
Już po pierwszej sekundzie zauważyłem że taka klatka c🤬ja mu pomoże. Przecież tak się klatki nie montuje, typ sobie sam ją chyba zrobił i myslal że będzie nieśmiertelny ale jak widać zdziwił się tak bardzo że mu wizję odcięło
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Takie pseudo klatki można kupić gotowe, omijają deskę rozdzielczą i można je zamontować bez rozbierania całego auta, najczęściej są skręcane.
W tym przypadku klatka jednak pomogła, uchroniła przed zmiażdżeniem kabiny pasażerskiej, auto to Civic Eg z początku lat 90.
Na dzisiejsze standardy można powiedzieć papierowa konstrukcja.
Do budowy klatki potrzebna jest giętarka trzpieniowa (profesjonalny i drogi sprzęt), w warunkach domowych nie da się pogiąć rur bez ich deformacji.
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludziPo trzecie nie pomogła
podpis użytkownika
Hitler był lewakiempodpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!