hehehe
podpis użytkownika
In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/
Make us stronger in our danger/
Wishbone Ash dziffko!
Aha, czyli to wszystko przez murzyna? J🤬y cz🤬ch...
cts
2013-09-30, 22:36
Odnośnie reakcji na murzynów:
h................3
2013-09-30, 23:18
@IjonTichy
może ty żyjesz w kraju który wymyślił se nygers ja urodziłem sie w Polsce i w niej żyje i jestem z tego dumny. Dumny z bycia Polakiem.
i uwierz mi zakompleksiony waranie jak przestaniesz obwiniać inny za swoje niepowodzenia i zrozumiesz ze to twoj niedoj🤬ie jest temu winne to dopiero wtedy może coś ośągnąć
p................k
2013-10-01, 9:55
hyp3 napisał/a:
@IjonTichy
może ty żyjesz w kraju który wymyślił se nygers ja urodziłem sie w Polsce i w niej żyje i jestem z tego dumny. Dumny z bycia Polakiem.
i uwierz mi zakompleksiony waranie jak przestaniesz obwiniać inny za swoje niepowodzenia i zrozumiesz ze to twoj niedoj🤬ie jest temu winne to dopiero wtedy może coś ośągnąć
Pozwolę sobie odnieść się do Twojego avataru "why so serious?". Kolego nie spinaj się tak, bo Ci żyłka w dupie pęknie, a komiks OK.
@hup3 O ja p🤬le, współczuję twoim znajomym, jeśli w ogóle jakiś masz. Nie wiedziałem, że można mieć ujemne poczucie humoru...
v................y
2013-10-02, 12:10
Nie wiem o co chodzi z tym murzynem - ale tutaj mam lepszego kandydata:
"Polskość to nienormalność – takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu." - D.T
k................u
2013-10-03, 2:48
nie kłam!
założe się że rybka powiedziała coś w stylu : " O K🤬A MURZYN!!!! "
A wystarczyło poprosić żeby stał się biały...
Czyli chciał żeby zrobiło sie tak jak u niego w szałasie?
Dlatego jestem rasistom
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
R4d0
2013-10-03, 19:51
Rozczarowałem się - myślałem, że Rybka też go zwyzywa od cz🤬chów...
Fake murzyn lowilby w siatke albo na naostrzony kijek